Dnevni horoskop za 13.05.2019.

0

Ovan


Očekuju vas neke naporne obaveze. Nažalost, okolina kao da nije od velike koristi u onome što radite. Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa osobom koja ima drugačije interese. Razmislite o kompromisnoj varijanti. Ponekad je teško napraviti dobar izbor i povući jasnu granicu između glasa razuma i uzavrelih emocija, ali nemojte povrijediti nečija osjećanja. Budite umjereniji.

Bik


Susret ili razgovor sa jednom osobom djeluje vrlo poučno pa prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Slobodno prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi značajnu korist. Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate voljenoj osobi. Pokažite dobru volju i popustljivost. Ljubavni dijalog donosi i novu radost koja će vas inspirisati.

Blizanci


Možda neko remeti vaše planove pa nemojte davati zvanična obećanja u društvu saradnika. Važno je da se pridržavate liste prioriteta, sve druge obaveze odložite za neku bolju priliku. Budite dovoljno promišljeni. Važno je da postavite jasniju granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog povjerenja, kako biste izbjegli moguće nesporazume. Prijaće vam zabava u društvu bliskih prijatelja.

Rak


Stalo vam je da završite niz korisnih poslova i posebno da opravdate nečije povjerenje. Potrebno je da pokažete upornost. Dokažite saradnicima da posjedujete različite kvalitete i da ste vrlo ozbiljni u svojim namjerama. Imate utisak da možda nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja i spremni ste da promijenite ono što vam se ne dopada u ljubavnom odnosu. Nemojte suviše forisirati svoja pravila.

Lav


Djelujete sumnjičavo kada analizirate situaciju na poslovnom planu i ne vjerujete previše u nečiju priču. U susretu sa saradnicima izbjegavajte pretjeranu razmetljivost i sačekajte na završnu fazu. Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, ali partner kao da nema previše razumijevanja za izgovore kojima pokušavate da se opravdate. Potrudite se da bolje uskladite zajednički odnos.

Djevica


Obratite pažnju na različite detalje prilikim poslovnih susreta. Važno je da se nađete u pravom trenutku na određenom mjestu i da povučete dobar potez. Vaš uspjeh proističe iz sposobnosti da nametnete svoje mišljenje pred bližom okolinom. Uživajte u nečijem prisustvu i u emotivnoj pažnji koju dobijate. Ne treba da se osvrćete u pogrešnom pravcu.

Vaga


Zaneseni ste novim idejama o poslovnoj saradnji. Potrebno je da se pravilno organizujete, ali nemojte zanemariti svoje redovne obaveze koje imate. Zbog velikih poslovnih ambicija ne obraćate posebnu pažnju na neke porodične događaje. Iako ste okupirani raličitim dešavanjima, odgovorite na poruku koju vam upućuje bliska osoba. Iznenadite svog partnera nekim neobičnim idejama, poklonom ili dodatnom pažnjom.

Škorpija


Poslovna situacija zahtijeva veću promišljenost. Konsultujte nečije mišljenje prije nego što donesete novu odluku. Možda vama nedostaje snažan impuls ili hrabrost, a nekom drugom analitička sposobnost. Izrazi pažnje i nježnosti djeluju podsticajno na voljenu osobu. Podstičite kod sebe veću maštovitost i dobre namjere. Sve postaje lakše i može da se ostvari kada imate dobru volju.

Strijelac


Nečija priča, po vašem mišljenju, djeluje pomalo neubjedljivo i preuveličano, tako da se više oslanjate na ličnu procjenu i sposobnosti. Izbjegavajte ishitrene odluke u susretu sa saradnicima. Izgleda da veće značenje imaju neki detalji koje mudro prećutkujete nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Raspoloženi ste za izlazak ili neku omiljenu zabavu u društvu bliskih osoba.

Jarac


Postoje izvjesni problemi u poslovnom dijalogu. Situacija koja za vas predstavlja jednostavno rješenje nekom djeluje kao komplikovana procedura. Prihvatite dobar kompromis, kao odgovor na zajednička pitanja i dileme. Trenutno možda suviše očekujete od nečijih obećanja. Ponekad stvari izgledaju drugačije nego što ih neko opisuje ili pokušava da predstavi u okrilju dobrih namjera.

Vodolija


Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje. Važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Zamolite nekog za određenu uslugu koja će vas poštediti dodatnog napora. Nekim svojim postupcima kao da se nepotrebno udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate određene uslove ili neka suvišna pitanja, koja obično izazivaju nelagodnost.

Ribe


Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namjere. Ne treba da se opterećujete nečijom pričom i velikim ambicijama, dovoljno je da završite na vrijeme posao koji ste započeli. Potrebno vam je nečije prisustvo i pažnja kako biste se ponovo sjajno osjećali. Samo osoba koja vam je emotivno bliska umije da vas oraspoloži na pravi način.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info