Dnevni horoskop za 12.05.2019.

0

Ovan


Odgodite obavljanje neugodnih obaveza i priuštite sebi dan odmora. Najugodnije ćete se osjećati u samoći ili u društvu odabranih ljudi. O odlukama koje se tiču cijele porodice nastojte popričati sa svim članovima porodice. Vijesti koje ćete primiti tokom popodneva poboljšaće vam raspoloženje. Možda će se raditi o ljubavnoj poruci.

Bik


Osjetite li unutrašnji nemir, nemojte analizirati takva stanja, jer ćete se samo zbuniti. Nećete moći dokučiti zašto ste neraspoloženi. Mogli biste se posvađati s partnerom zato što nemate dovoljno razumijevanja za njegove želje i potrebe pa to izaziva njegovo nezadovoljstvo. Nemojte misliti samo na sebe.

Blizanci


Dan je pogodan za obrazovne i intelektualne aktivnosti. Oni kojima priroda posla zahtjeva svjež dotok informacija, uspješno će ih pronaći na internetu. Zaljubljeni će intenzivno kontaktirati sa simpatijom, bilo putem interneta ili telefonski.

Rak


Druženje s prijateljima odagnaće brige iz vaše glave. Nemojte razmišljati o stvarima na koje ne možete uticati. Mnogo ćete razgovarati s djecom i prenositi na njih svoje iskustvo. Moguće je kraće putovanje u porodičnom okruženju. Nagli preokret u vašoj ljubavnoj vezi daće vam razlog za veselje.

Lav


Sumnja u partnerovu ljubav mogla bi vas odvesti na pogrešan put. Optuživaćete ga uglavnom bezrazložno, a zapravo ćete tim načinom izražavati vlastitu nesigurnost. Ako vam je stalo do veze, nemojte je ugrožavati nepotrebnim ispadima. Ne dopustite da vas savlada malodušnost – sport i fizičke aktivnosti bude uspavanu energiju!

Djevica


Nakon naporne radne sedmice, treba vam odmora. Pokušajte raspored osloboditi svega što ga može poremetiti. Više će vam odgovarati boravak u četiri zida nego izlasci i zabava. Dan je kao stvoren za sanjarenje. Razmišljajte o lijepim stvarima, očistite misli od svega što vas inače opterećuje.

Vaga


Vaša spontanost i smisao za humor otvaraće vam vrata do srca osoba suprotnog pola. Bićete omiljeni u društvu i zaslužni za dobru atmosferu i provod. Novi ljubavni počeci biće zasnovani na dobrim i kvalitetnim temeljima. Fizička privlačnost i igra čula biće vam bitni, ali ne i odlučujući faktor vaših ljubavnih potreba i želja.

Škorpija


Pred vama nije mirna nedjelja. Uslijediće događaji koji će vam poremetiti planove. Neko će trebati vašu pomoć ili će prijatelj, koga muče ljubavni problemi, trebati vaš savjet. Mogli biste voditi ozbiljne razgovore s ukućanima. Nešto će trebati hitno riješiti, a to neće biti lako ni vama ni njima. Moguće je da sve na kraju završi svađom.

Strijelac


Izjavite ljubav, otkrijte osjećanja, kažite sve što ste htjeli, ali se niste usudili. Ako ste u vezi ili braku, unesite dašak svježine, strasti i izazova u odnos. Slobodnim Strijelcima dan donosi istaknutu atraktivnost te pojačanu sklonost udvaranju i flertu. Sve će vam ići od ruke: kuhanje, spremanje, druženje i ljubav.

Jarac


Svaka aktivnost, koja bi vam pomogla da se opustite i zabavite, biće dobrodošla. Uživaćete u hobiju ili nekoj neobaveznoj sportskoj aktivnosti. Sve što ćete željeti je opuštena atmosfera s mnogo smijeha i dobrog raspoloženja. Samci bi se mogli zaljubiti u nekog koja često viđaju u svom komšiluku.

Vodolija


Bježaćete od obaveza i dosade. Mogli biste raščistiti odnos koji vam je postao naporan i okrenuti novi list. Razmišljajte smireno. Slobodne očekuje novo poznanstvo ili korak naprijed s osobom s kojom imaju nedorečen odnos. Unesite nešto novo u život svoje porodice. To može biti zajednički izlet, odlazak u bioskop ili pozorište.

Ribe


Stajaćete iza svojih riječi i održati obećanje koje ste dali članu porodice. Iako će to poremetiti vaš pretrpani raspored, još jednom ćete pokazati da ste osoba od povjerenja. Posvetite ovaj dan brizi za zdravlje, izgled i formu, naročito ako to ne stižete uraditi tokom sedmice.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info