Dnevni horoskop za 11.05.2019.

0

Ovan


Razveseliće vas pismo, razglednica ili poruka, a u večernjima satima mogli biste dobiti i drage goste. Ovnovi koji su u braku mogli bi primiti poklon od voljene osobe, proslaviti godišnjicu ili oduševiti partnera velikodušnim poduhvatom. Posluži li vas lijepo vrijeme, organizujte roštilj s prijateljima i dobro se zabavite.

Bik


Ostavljaćete snažan utisak na pripadnike suprotnog pola i toga ćete biti svjesni. Mogli biste se zaljubiti, privući pažnju osobe koju promatrate izdaleka ili obnoviti staru vezu. Ako ste roditelj, uživaćete sa svojom djecom, a ako se radi o mališanima, bićete svjesni njihovog napretka, ali i prebrzog odrastanja.

Blizanci


Duboko u sebi znaćete da je vrijeme za novi početak, ne samo za konkretne akcije nego i za zaokrete u vašem načinu razmišljanja. Nećete dopustiti da vas sitne neprilike zaustave u ispunjenju želja. Zabavom i izlascima otjeraćete crne misli, a u tome vam pomaže povoljan uticaj Marsa. Naglo ćete živnuti.

Rak


Strah vašeg partnera da vas ne izgubi nagnaće ga da vam pokloni nešto što volite i pomoći vam da shvatite kako nema mjesta za bojazan kada je u pitanju opstanak vaše veze ili braka. Nemojte biti sumnjičavi i tvrdoglavi. Ako idete u kupovinu, mogli biste se previše opustiti te tako kupiti i ono što vam nije potrebno.

Lav


Osjećaćete da ste trenutno sami sebi dovoljni. Izbjegavaćete veliko društvo, svoje obaveze obaviti na vrijeme, a zatim uživati u tišini svoga doma. U kasnim večernjim satima moguće je druženje s prijateljima. Ipak, pazite kome od njih se povjeravate, da se ne biste opekli ili postali meta nečijih ogovaranja.

Djevica


Zavidna količina energije, intelektualne nadmoći i fizičke izdržljivosti omogućiće vam ostvarivanje današnjih ciljeva. Moguć je susret s dragom osobom koju dugo niste vidjeli. Ukoliko se radi o nekome u koga ste bili zaljubljeni, moguće je zbližavanje. Zbog povoljnog uticaja Mjeseca, bićete veoma intuitivni i bez greške “čitati” tuđe namjere.

Vaga


Pravi je trenutak da nadoknadite propušteno i ispunite tuđa očekivanja. Energija i izdržljivost će vas besprijekorno služiti. Bićete na oprezu i ništa vas neće moći iznenaditi. U večernjim satima moguć je poziv na muzički događaj ili rođendan na kojem ćete se odlično provesti. U ljubavi vas muče ljubomora i nepovjerenje.

Škorpija


Osjećaj iscrpljenosti mogao bi vas podstaknuti da odgodite neke dogovore. Umjesto izleta ili šetnje gradom bićete spremniji za ostanak u kući i izležavanje. Ako ste slobodni, razmislite malo o osobama koje su vam se posljednjih dana svidjele. Možda se među njime krije vaša potencijalna simpatija.

Strijelac


U porodičnim prepirkama bićete smiren sudac i uspješno miriti posvađane strane. Iako će vam kućanski poslovi odnositi mnogo vremena, obavljaćete ih s lakoćom. U ljubavi vas očekuju ugodni trenuci. Partner će vam oprostiti ružne riječi koje ste rekli u ljutnji ili ljubomori. Zdravlje vam može biti osjetljivo, naročito probava.

Jarac


Moguće su ljubavne trzavice koje će izbaciti na površinu razlike između vas i partnera. Vaš pozitivan stav pridonijeće razrješavanju emotivnih problema. Neće vam nedostajati snage ili hrabrosti da stvari nazovete pravim imenom, a partneru, ma koliko se ljutio na vas, svidjeće se vaša direktnost.

Vodolija


Nemojte simpatiji odmah pokazati svoja osjećanja – neka druga strana napravi prvi korak. Ako ste u braku, partner možda neće imati razumijevanja za vaše poslovne brige. No to ne umanjuje njegovu ljubav. Bilo bi dobro kad biste ga iznenadili romantičnom večerom ili ga izveli s društvom, da se i on malo opusti i zabavi.

Ribe


Ako možete, posvetite ovaj dan isključivo sebi. Njega tijela, rekreacija ili kafa s prijateljem popraviće vam raspoloženje. Razveselićete se iznenadnoj posjeti, naročito ako tu osobu niste vidjeli godinama. Danas je naglašena i vaša kreativna priroda pa će vam svi hobiji i poslovi tog tipa ići od ruke.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info