Ovu ZARA haljinu nosićete cijelo ljeto (a sada je na sniženju)

0

Bez obzira na sezonu, haljine su uvijek odlična opcija, ali mora se priznati kako ih ipak najčešće nosimo tokom ljeta. To je sasvim i razumljivo, jer osim što su privlačne i ženstvene, one nam tokom ljetnje sezone pomažu i da se osjećamo ultra udobno.


Prilično jednostavna, a opet veoma moderna, haljina na bretele svoju najveću popularnost doživljava tokom ljetnje sezone. To je sasvim i razumljivo, imajući u vidu ljetnje vrućine, a ona je odlična i iz razloga što je možete kombinovati sa laganim ljetnjim jaknama od lana (najčešće u stilu kratkih blejzera) i dobiti stajling za gotovo sve prilike. Naravno, to ćemo uraditi tokom nešto svježijih ljetnjih večeri.

Haljina na bretele A kroja posebno je privlačna, jer pomaže da se na veoma lagan način stvori savršen balans između gornjeg i donjeg dijela tijela te “stvori” figura pješčanog sata, a koja je ujedno i jedna od najprivlačnijih ljudskom oku. Pored toga, dezenirana opcija je jedan od najboljih izbora, jer se pažnja posmatrača ne zadržava samo na jednom mjestu.

Na kraju, dodaćemo da je ova ZARA haljina trenutno na sniženju, a cijena joj je nevjerovatnih 19.95 KM. Ako nam ne vjerujete, slobodno provjerite ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info