Dnevni horoskop za 09.05.2019.

0

Ovan


Usljed svih burnih događaja i obaveza koje vas danas očekuju, činiće vam se kao da ste na brodu koji plovi bez cilja. Ništa neće ići kako ste zamislili. Poslušajte savjet dobronamjerne osobe i vratićete se u ravnotežu. Emotivni zanos – ako ste tek upoznali nekoga, u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

Bik


Napeta situacija između vas i partnera dosegnuće vrhunac, a i na radnom mjestu vladaće loši međuljudski odnosi. Nervoza, nerazumijevanje i stres tokom cijelog dana ostaviće posljedice i na vaše tijelo. Poželjećete zaboraviti ovaj dan što prije. Povjerite se prijateljici koja će vam dati, hvale vrijedan, savjet.

Blizanci


Nije vam jasno zbog čega nadređena osoba pokazuje nezainteresovanost za vaše prijedloge i ideje. U prvom dijelu dana ćete se osjećati dosta nestabilno i nesigurno, što može dovesti i do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom, ako se upustite u neke rasprave bez ikakvog, pravog osnova.

Rak


Zavidna koncentracija i racionalnost biće jedno od vaših najjačih oružja. Iako vam pažnja neće biti usmjerena na ljubav, nećete je moći ignorisati. Možda upravo danas s partnerom razjasnite nesporazum i obnovite vezu. Na poslu ćete se osjećati korisno, dobro se snaći u dobijenim zadacima i riješiti ih s lakoćom.

Lav


Ako ste u vezi, očekuju vas nesporazumi s partnerom. Na površinu će izaći karakterne razlike u punoj snazi. Ukoliko ste slobodni, a imate romantična osjećanja prema nekome, danas nije najbolje vrijeme za bilo kakve ozbiljne razgovore na tu temu. Ne dopustite sebi uvlačenje u bilo kakva govorkanja i kancelarijske tračeve.

Djevica


Non stop vam se čini da ste propustili da uradite nešto bitno ili da ste napravili grešku u onome što radite. Možda je vaš predosjećaj dobar pa bi bilo dobro da provjerite još jednom sve. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom zbog neke lične problematike.

Vaga


Prenosićete svoju pozitivnu energiju na druge ljude, bez obzira na način komunikacije. Razgovori između vas i partnera teći će glatko – podudaraće vam se misli i želje, što će kod oboje stvoriti osjećaj sreće i zadovoljstva. Budite oprezni s trošenjem zarađenog novca i nastojte odoljeti kupovini nepotrebnih stvari.

Škorpija


Vrijeme je za malu promjenu koja će vam dati dodatnu motivaciju da dovršite stvari koje ste započeli. Promijenite raspored stvari u kući, bacite suvišne papire koji vam već danima stoje na radnom stolu ili samo promijenite put kojim inače idete. Rezultat će vas oduševiti. Ako počinjete s dijetom i vježbanjem, budite uporni.

Strijelac


Uprkos radnim navikama i volji za poslom ili učenjem, sitnice će vam kvariti koncentraciju tokom cijelog dana. Isključite telefon i zamolite one oko vas za tišinu. U nekoliko navrata bićete izloženi povećanom stresu. U odnosu s partnerom bićete prisiljeni da napravite ustupke koji vam nisu najdraži, ali shvatićete da je to jedino ispravno.

Jarac


Sve vaše zasluge će konačno isplivati na vidjelo. Od nadređenog ćete biti pohvaljeni pa nije isključeno da vam ponudi bolje radno mjesto ili povišicu. Ako i niste zaljubljeni, mogli biste se naći usred ljubavne priče ni sami ne shvatajući kako ste se tu našli. Nemojte previše razmišljati ni analizirati, samo se prepustite osjećanjima.

Vodolija


Novac kao da vam klizi kroz prste. Suzdržite se od trošenja i smanjite troškove na najmanju moguću mjeru. Iako ste danas planirali popodnevni odmor, nećete odbiti iznenadne pozive na druženja. Na radnom mjestu će među vašim kolegama vladati netrpeljivost, ali ne dajte se uvući u rasprave koje vas se ne tiču.

Ribe


Zaljubljene očekuje dan pun prevrata na emocionalnom planu. Zbog poslovnih i drugih obaveza, partner vam neće biti u mogućnosti posvetiti dovoljno pažnje, što će izazvati pravu buru u vašem odnosu. Kolege vam nisu naklonjene, ali vas to neće spriječiti da odradite posao i više nego dobro.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info