Ove 3 torbe su hit ovog proljeća!

0

Bez obzira da li je ona velika ili mala, činjenica je da bez torbe, jednostavno, ne možemo. Jedan je od omiljenih modnih dodataka, a sljedeće tri trenutno su najveći hit u svijetu ovog proljeća.

Prozirne torbe


Mada možda i jeste pomalo čudno, ali prozirne torbe apsolutni su hit ove sezone, a ako je sudeći prema popularnosti, biće i jedan od najvećih hitova tokom ljeta koje je pred nama. Model koji se izdvaja svakako su strukturisane torbe koje su “omotane” prozirnim dijelom.


Međutim, tu nije kraj – još veću popularnost doživjele su potpuno prozirne torbe pa, ako ste spremne da sa svima podijelite šta to sve nosite u torbi, onda samo naprijed – ovaj model sigurno će vas izdvojiti u odnosu na ostale.

Okrugle ručke


Okrugle ručke na torbama retro su trend koji je doživio pravi preporod ove proljetne sezone, a moramo priznati da su veoma zgodne i slatke. Obično je riječ o jednostavnim modelima koji izgledaju veoma upečatljivo, a postoje i modeli koje možete nositi gotovo u svim prilikama.


Drugi popularni model iz ove grupe su torbe sa polukružnim ručkama. Obično je riječ o okruglim torbama čije su ručke u obliku polukruga i najčešće ćete naići na manje modele, ali koji su dovoljno veliki da u njih stavite sve potrebne stvari.

Neonske boje


Jeste li spremne da obojite ovu sezonu bojama? Ukoliko jeste, onda birajte torbe neonskih boja. Veoma popularne i moderne, veoma lako ih možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a najbolje od svega jeste što će vam “neonke” na veoma jednostavan način osvježiti cjelokupnu kombinaciju, posebno ako ste dama koja više naginje ka komadima garderobe neutralnih nijansi.


Još jedna odlična stvar kod torbi neonskih boja jeste i to što će vam pomoći da upotpunite već ležerni i opušteni stil, a odlične su i ako vam je cilj da nosite još jedan popularni trend – kolor bloking ili slaganje kontrastnih boja (zapravo, neonska torba je kao stvorena za to).

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info