Dnevni horoskop za 08.05.2019.

0

Ovan


Iskoristite ovaj dan i posvetite se uređenju vašeg doma ili bar pokušajte da organizujete “veliko sezonsko spremanje”. Nastojte da poklonite stvari koje vam više nisu potrebne. S druge strane, malo novih dekoracija nikom nije naodmet. Posjetite prodavnice namještaja i dodatne opreme za dom i počastite se interesantnim ukrasnim predmetima.

Bik


Nađite vremena da isplanirate kraće putovanje – najbolje bi bilo da razmislite o produženom vikendu. Odmor vam je prijeko potreban, a takođe razmislite da vam se pridruži neko posebno drag. Ukoliko imate emotivnog partnera, ovo bi bio pun pogodak. Vaša veza bi mogla da se još više učvrsti, a to je, takođe i idealna prilika za bolje upoznavanje.

Blizanci


Blagoslovljeni ste mnogim stvarima u životu, iako ponekad zaboravljate njihovu vrijednost. Danas ne bi bilo loše da se podsjetite da materijalno nije ono što čovjeku donosi sreću i trajno ispunjenje. Nastojte da stupite u kontakt sa dragim ljudima – porodicom i prijateljima i obavezno uveče pronađite vremena kako biste uživali u njihovom društvu.

Rak


Posjeta muzeju ili galeriji donosi vam neke zanimljive uvide i razmišljanja o apstraktnim, neopipljivim stvarima. Moguće je da ćete danas poželjeti da se pozabavite nekim kreativnim radinostima. Ukoliko još uvijek nemate hobi koji podstiče imaginaciju, danas je idealan momenat za to. Opskrbite se neophodnim materijalima i “bacite” se na posao!

Lav


Dan protiče u znaku novih tehnologija. Veoma je moguće da ćete se odlučiti za kupovinu zanimljive spravice – gedžeta i neko vrijeme se zanimati uputstvom za upotrebu. Jedan telefonski poziv bi mogao da vas prekine u ovim mozganjima – najvjerovatnije je u pitanju prijatelj iz inostranstva sa kojim već neko vrijeme niste bili u kontaktu.

Djevica


Ukoliko želite da se priključite nekoj volonterskoj ili humanitarnoj organizaciji, dan je pogodan za aktivnosti te vrste. Raspitajte se u vašem kraju kome je pomoć najpotrebnija. Ne bi bilo loše da pozovete prijatelje koji imaju dovoljno slobodnog vremena da vam se pridruže. Osjećaj pomoći drugima može zaista da vas oplemeni i promijeni na najbolji mogući način.

Vaga


Što se poslovnog dijela vašeg života tiče, ovaj dan donosi pozitivne promjene. Iznenadna promocija na bolje radno mjesto ili povišica je ono što danas možete da očekujete. Uloženi trud, napori, posvećenost i požrtvovanost su se konačno isplatili. Nastojte da ostanete sa obje noge na zemlji.

Škorpija


Najbolje bi bilo da iskoristite dan baveći se nekim obavezama koje već izvjesno vrijeme odlažete. Bilo da je u pitanju posao ili privatni život, neke stvari više ne mogu da čekaju. Takođe, dan je pogodan za veliko spremanje životnog prostora. Što se mora, nije teško. Na kraju dana, počastite sebe nekom sitnicom ili odlaskom u restoran.

Strijelac


Izvjesni problemi iz prošlosti se ponovo vraćaju u vaš život. To je zbog toga što neke stvari niste presjekli na vrijeme. Ne očajavajte – ovo neka vam bude nauk za ubuduće, da neke stvari ne treba ignorisati. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati zanimljiv susret sa osobom koju već neko vrijeme simpatišu.

Jarac


Danas sve protiče u znaku romantike. Partnera kao da gledate nekim novim očima. Da biste mu pokazali koliko vam znači, potrudite se da ga obradujete prijatnom večerom ili odlaskom u neku kulturnu instituciju. Nađite vremena da uživate jedno u drugom i bar za trenutak zaboravite na ostatak svijeta. Neke stvari mogu i da sačekaju.

Vodolija


Danas vas očekuju mnogobrojne pozitivne promjene, kako na poslu, tako i na privatnom planu. Neko ulazi u vaš život (najvjerovatnije osoba iz vaše prošlosti) i mijenja ga nabolje. Na poslovnom planu, konačno nailazite na priznanje za uložen trud. Ne zaboravite da uveče proslavite sa vama dragim osobama!

Ribe


Veliki svijet čeka na vas, a vi ste danas naročito raspoloženi za avanturu! Pokušajte da na istraživačkim pohodima imate prave saputnike. Pripadnici ovog znaka, koji zbog nekih obaveza neće imati vremena za putovanja, mogli bi da bar na trenutak pobjegnu u svijet imaginacije pomoću zanimljive literature ili interneta. Nastojte da danas zadovoljite vašu potrebu za novim iskustvima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info