Dnevni horoskop za 07.05.2019.

0

Ovan


Moguća je neugodna rasprava s roditeljima, zbog novčanih pitanja ili zbog njihove sklonosti da se miješaju u vaš ljubavni život. Neaktivan način života biće izvor razdražljivosti pa je vrijeme da se pokrenete i učinite nešto za sebe. Odmaknite se od ljudi s kojima nemate zajedničkih tema za razgovor, jer vas takvi mogu iscrpljivati.

Bik


Vaše strpljenje će se naći na iskušenju. Preuveličavaćete probleme i imati teškoća u komunikaciji s bliskim osobama. Bićete neoprezni na poslu, gubiti dokumente i zaboravljati dogovore. Neki će biti izloženi partnerovoj kritici i nezadovoljstvu. Suzdržite se od komentara i ne započinjite svađu koja nikamo ne vodi.

Blizanci


Razvijajte svoju kreativnost, vratite se starom hobiju, a ako radite s djecom, unesite sebe u posao i uživajte. Bićete u prilici sami kreirati uslove, nametnuti ritam djelovanja i pridobiti nekoga za svoje ciljeve. Povedete li računa o pravilnoj ishrani, uzimanju vitamina i fizičkoj aktivnosti, izvrsno ćete se osjećati, a mogli biste izgubiti i koji kilogram.

Rak


Nedostajaće vam promjene i uzbuđenja. Manjak koncentracije i dobre organizacije nepovoljno će se odraziti na poslovne aktivnosti. Više ćete se baviti stambenim pitanjima: preuređenjem, proširenjem ili preseljenjem. Ako partner nije raspoložen za razgovor, ne prisiljavajte ga već pričekajte neku pogodniju situaciju.

Lav


Težićete obrazovanju, putovanju i boravku u inostranstvu ili se aktivnije baviti duhovnim radom. Spretno ćete se snalaziti među različitim stavovima i u situacijama u kojima se ne osjećate najugodnije. Širićete pozitivnu energiju, a pogledi drugih zadržavaće se na vama. Osvojićete nekoga ili uspostaviti korisno poznanstvo.

Djevica


Pravi je trenutak da iz života izbacite sve što je loše i poradite na ostvarenju ličnih ciljeva. Promjene će se odraziti na vaše dnevne navike i raspoloženje. Kada se pokrenete s mjesta, shvatićete da je život ljepši i jednostavniji.

Vaga


Bićete duhoviti i zanimljivi. Učlanite se u neko udruženje, češće boravite u društvu. Ukoliko trebate obaviti razgovor s poslodavcem ili održati predavanje, bićete sigurni u sebe. Dan je odličan za sprovođenje odluka u djelo, ostvarivanje planova, početak dijete ili odlazak frizeru.

Škorpija


Osjetićete potrebu da se povučete iz javnosti i pozabavite sami sobom. Nedavne razmirice s pojedincima učvrstiće vas u odluci da okrenete leđa nekim osobama i razmislite šta i kako dalje. Za vaš unutrašnji mir je potrebno da se prestanete okretati u začaranom krugu optužbi, dokazujući ko je u pravu.

Strijelac


Kvalitet slaganja s bližnjima biće na visokom nivou. Mnogo toga vrtiće se oko pružanja i primanja pomoći te rješavanja tuđih problema. Možda ćete se naći u ulozi savjetnika. Neko vama blizak naći će se u poslovnim ili emotivnim problemima, a vaši savjeti pokazaće se kao dragocjeni.

Jarac


Bićete temeljiti i oprezni pa ništa nećete prepuštati slučaju. Stariji saradnici mogli bi širiti tračeve o vama, ali pokažite im da vas ne bi smjeli dirati. Ograničavajuće okolnosti prevazići ćete inteligentnim pristupom. Istaknuta je mogućnost brzopletih emotivnih procjena i postupaka. Raščistite odnose u nezadovoljavajućoj vezi.

Vodolija


Optimizam i pozitivno raspoloženje unijećete u ljubavnu vezu, nečim novim razveseliti partnera i više uživati u onome što imate. Družićete se s ljudima drugačijih pogleda na svijet od vaših, što će vas mijenjati kao osobu i približiti novim načinima razmišljanja. S partnerom ćete se dobro slagati, možda planirati zajedničko putovanje.

Ribe


Više će vam odgovarati timski rad, jer ćete se teško nositi s velikom odgovornošću. Pripremite se na nenadana ograničenja, moguće na finansijskom području. Možda previše trošite! Neuredno i nekvalitetno ćete se hraniti, pretjerivati u porocima i patiti od želučanih tegoba zbog konzumiranja kafe i cigareta na prazan želudac.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info