Dnevni horoskop za 06.05.2019.

0

Ovan


Postoje stvari koje ne bi trebalo da radite u afektu ili na osnovu prvog impulsa koji imate. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocjenu o vašim rezultatima. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cijenu ili na neki ultimativan način. Potrudite se da uljepšate svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se najljepše ostvaruju u zajedničkom ritmu.

Bik


Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak. Prije nego što donesete konačnu odluku, saslušajte kolege i prihvatite koristan savjet. Neko vas inspiriše na dodatno angažovanje i dobro raspoloženje. Osvrnite se oko sebe, jer uvijek postoje nasmijana lica i one dobre poruke. Nove dileme trebalo bi da rješavate u dogovoru sa voljenom osobom.

Blizanci


Ponekad sve izgleda tako relativno pa nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska i bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Oslonite se na nečiji savjet i na zajedničku procjenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Neko umije snažno da ustalasa vaše misli i osjećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja, budite dovoljno iskreni, nježni i pažljivi. Uživajte u intimi.

Rak


Izbjegavajte pretjerano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje možda predstavljaju potencijalni rizik za vaše poslovne interese. Potrebno je da smislite neku rezervnu varijantu, jer uvijek postoji faktor iznenađenja. Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte svog partnera, kako biste odgonetnuli dio nekih skrivenih poruka ili emotivnih namjera.

Lav


Ukoliko vas privlače tajanstvene situacije ili neke dvostruke igre, nemojte zanemariti potencijalni rizik. Važno je da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Pretjerana doza hrabrosti može da vam naškodi. Emotivni susret sa jednom osobom možda predstavlja samo prolazni vrhunac. Nema razloga da se zanosite prevelikim iluzijama, koliko god da vam se čine primamljivo lijepim.

Djevica


Saradnici imaju dobre sugestije – prihvatite nove ideje koje garantuju bolje rezultate ili sigurnost u zajedničkom poslovanju. Susret sa jednom osobom trenutno djeluje vrlo poučno i podsticajno u svakom pogledu. Djelujete pomalo uznemireno. Nedostaju vam neki snažni emotivni podsticaji, kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Nema razloga da budete nestrpljivi.

Vaga


Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama. Ukoliko trpite poslovni neuspjeh, razmislite o nekim alternativnim mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju. Suviše jaki izlivi strasti ili emocija navode vas na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osjećanja. Distancirajte se od izazova.

Škorpija


Nove komplikacije na poslovnoj sceni proizilaze iz pokušaja da se ostvari zajednički dogovor oko raspodjele interesa. Nema razloga da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na vaše saradnike. Posvetite više pažnje voljenoj osobi i zajedničkim planovima koje imate. Važno je da djelujete dovoljno inspirativno i zavodljivo u svakom pogledu. Očekuje vas prijatno iznenađenje.

Strijelac


Ne možete da predvidite novi tok događaja na poslovnoj sceni ili nečiji odgovor na zadatu temu. Nema razloga da se ponašate previše razmetljivo u susretu sa saradnicima već zatražite nečiju podršku. Brinete bez pravog povoda, jer partner trenutno možda ne želi da vam povjerava svoje misli ili ono što osjeća. Promijenite svoju dosadašnju taktiku ako ona ne donosti željeni efekat.

Jarac


Pažljivije analizirajte kompletnu situaciju na poslovnoj sceni i svoje kolege. Postoje stvari koje zahtijevaju kreativno razmišljanje ili određenu fazu inkubacije, prije nego što donesete neku konačnu odluku. Primjećujete da neko u vama pobuđuje veliko interesovanje i da vas asocira na prijatne uspomene. Pokažite dobru volju i spremnost na emotivno prilagođavanje do one prave mjere.

Vodolija


Djelujete vrlo promišljeno i provjeravate različite informacije koje utiču na poslovne pregovore. Obazrivost je poželjna, ali nema razloga za pretjerivanjem. Saradnici imaju pravo na drugačije stavove ili interese. Ponekad postupate suviše strogo prema osobi koja ima dobru namjeru, ali ne uspijeva u potpunosti da vam dočara svoje emotivne doživljaje. Nekom uvijek treba dati novu priliku.

Ribe


Potreban vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procjene novih poslovnih prilika. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ili da ulazite u neke sumnjive pregovore. Trenutno, ljubav i zadovoljstvo možda ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Partner iznenada postavlja pitanja koja u vama podstiču emotivnu nelagodnost ili pomalo loš predosjećaj. Nema potrebe za pretjerivanjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info