9 modernih komada garderobe koje trebate imati ovog proljeća

0

Određeni komadi garderobe uvijek su bili moderniji od drugih, u zavisnosti od sezone do sezone. Ukoliko vam je cilj da i ovog proljeća izgledate moderno, privlačno i elegantno, sljedeće komade garderobe trebate imati u svom ormaru.

Bluza sa cvjetnim uzorkom


Zašto? Jer je možete nositi u svim prilikama, bez obzira da li je u pitanju poslovna, svečana ili opuštena kombinacija.

Pantalone sa visokim strukom


Zašto? Zato što odgovaraju svakoj ženi, bez obzira na njenu figuru i zato što vam mogu pomoći da, u zavisnosti od modela, izgledate vitkije i više.

Baletanke


Zašto? Zato što su nevjerovatno udobne i poželjne kod većine kombinacija, ali i zato što ih možete nositi kada vas umore štikle, a i dalje ćete izgledati moderno, otmjeno i elegantno.

Teksas jakna


Zašto? Zato što ćete je nositi tokom proljeća, ali i tokom ljeta (kada su malo hladnije večeri) i jeseni (za vrijeme suncem okupanih dana). I, zato što je ona trend koji nikada ne prolazi.

Maksi haljina dugih rukava


Zašto? Zato što je možete nositi od jutra do večeri i u svim prilikama (naravno, u zavisnosti od modela).

Plisirana suknja


Zašto? Zato što je veoma udobna, odlično se kombinuje sa majicama, bluzama, košuljama te je jedna od rijetkih koja se može kombinovati i sa patikama, a da izgleda veoma moderno.

Bijela majica


Zašto? Zato što je ona svestrani komad garderobe koji je uvijek moderan i poželjan, a postoji tako mnogo varijacija na temu ove popularne majice: okrugli ili V-izrez, model sa džepom ili onaj A kroja – birajte je prema svom ličnom afinitetu.

Majica na jedno rame


Zašto? Zato što ne otkriva previše već sasvim dovoljno. Bez obzira da li birate majicu, bluzu ili tuniku na jedno rame, još bolji i moderniji efekat ćete postići ako birate modele sa karnerima.

Žuta boja


Zašto? Zato što je ona jedna od najpopularnijih boja ovog proljeća, može se kombinovati sa mnoštvom drugih boja, a osvježiće svaku kombinaciju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info