Dnevni horoskop za 02.05.2019.

0

Ovan


Trebaće vam malo vremena da “uđete u formu” u poslovnom segmentu. Neka vrsta rasijanosti ili pada energije u jutarnjim satima pa bi bilo dobro da se tada ne prihvatate nekog ozbiljnijeg ili odgovornijeg posla. Danas možete iznenaditi ili obradovati voljenu osobu. Mali znak pažnje – velika radost.

Bik


Jaka energija u poslovnom segmentu, ali može biti i malo napetosti pa bi bilo dobro da kontrolišete svoju povremenu nervozu. Sa nekim situacijama ćete se lako boriti, dok će vam neke predstavljati razlog za stres i tenziju. Odnos sa voljenom osobom danas je vrlo korektan.

Blizanci


Nećete dozvoliti da neke osobe u poslovnom segmentu danas manipulišu vama. Lako ćete moći da “pročitate” one sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu, danas naglašeno flertovanje i odlična komunikacija sa suprotnim polom. Ako ste zauzeti, ne sjedite na dvije stolice!

Rak


Ako vam neko od ranih jutarnjih sati pokvari raspoloženje, ne dozvolite da to utiče na cijeli vaš dan. Jednostavno, prevaziđite i iskulirajte ovu osobu u potpunosti. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na ono što se oko vas dešava. Emotivno – malo ste nesigurni i preosjetljivi.

Lav


Ponašanje nekih osoba u poslovnom segmentu vam ne prija pa ćete se truditi da se distancirate i izolujete, održavajući kontakt samo sa najbližim kolegama. Kontakti sa suprotnim polom vam izazivaju zadovoljstvo i donose vam dobro raspoloženje. Odlična komunikacija sa voljenom osobom.

Djevica


Iako će neki ljudi danas pokušavati da utiču na vaše mišljenje, vi ste svjesni da ste u pravu i nećete odstupati od onoga što je vaš stav i put. Teško je da ćete se danas prikloniti bilo kome, samo ste “svoji”. Ipak, u kontaktu sa voljenom osobom umijete da pokažete i onu nježniju stranu svoje ličnosti.

Vaga


Koncentracija i fokusiranost na poslovne obaveze su vam odlični i tokom ovog dana možete uraditi ogromnu količinu obaveza. Ne samo to – podstičete svojim stavom druge i stvarate odličnu atmosferu u okruženju. Osjećate se sputano u trenutnim kontaktima sa emotivnim partnerom.

Škorpija


Danas više nego dobro “čitate” one sa kojima dolazite u kontakt. Niko ne može sakriti svoje tajne od vas, što ćete obilato koristiti i u partnerskim odnosima. Osobu koju volite danas možete staviti na neku vrstu testiranja i provjere. Ljubav ne bi trebalo da funkcioniše tako.

Strijelac


Odlično ćete se prilagođavati drugima i umjeti da pronađete svoj interes u kontaktu sa njima. Svjesni ste da su vam pomoć i podrška neophodni i spremni ste na kompromis. Neka ponašanja i stavovi emotivnog partnera vam smetaju, ali se trudite da ne unosite dodatno pometnju u odnos.

Jarac


Svjesni ste da morate pristati na neke uslove koji vam možda i ne odgovaraju u potpunosti, a sve zarad poslovnog projekta ili dogovora koji vam je važan. Ipak, trudićete se da ubacite i svoje uslove. Emotivni partner je spreman da vam progleda kroz prste zbog ponašanja od prije neki dan.

Vodolija


Uporni ste da dođete do nekog svog cilja ili da istjerate svoju zamisao i nemate namjeru da odustanete od toga. Sve okolnosti su na vašoj strani i više je nego izvijesno da je pred vama plodonosan dan. Dogovori sa voljenom osobom funkcionišu odlično. Osjećate se više nego dobro.

Ribe


Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i vjerovatno ćete uspjeti, ali ne očekujte lagan put pred sobom. Na kraju dana možete biti iscrpljeni mnogo više nego što ste mislili. Niste naročito raspoloženi za veće aktivnosti ili provod sa voljenom osobom. Više vam odgovara mirno popodne kod kuće.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info