Dnevni horoskop za 01.05.2019.

0

Ovan


Previše ćete se zamarati drugim ljudima, a premalo vremena provoditi sami sa sobom, analizirajući situacije koje su vas uvalile u neželjene probleme. Bićete podložni dubokim emocijama, ljubomori, čak i posesivnosti. Ako je vaš odnos krenuo stranputicom, iskreno porazgovarajte s partnerom. Ne čekajte da nesporazumi uzmu maha.
 

Bik


Neće vam polaziti za rukom da se pridržavate planiranog rasporeda. U svemu čega se prihvatite, nepredviđene okolnosti će prouzrokovati kašnjenje. Moguć je kvar na automobilu baš taman prije planiranog putovanja ili će neko otkazati dogovor na koji ste već krenuli. Izbjegavajte velike količine kafe na prazan želudac!
 

Blizanci


Posvetite se druženju s prijateljima. Ukoliko vas bliska osoba pozove na izlazak, a koju dugo niste vidjeli, ne oklijevajte nego prihvatite. Biće vam zanimljivo čuti šta se sve događalo u njenom životu. Zaljubljeni će se osjećati srećno u društvu partnera, čak će vam i njegove mane biti prihvatljivije.
 

Rak


U naponu ste snage, a samopouzdanje vam ništa ne može narušiti. Pozitivnost vam je veoma izražena i bićete odlično raspoloženi. Koristićete svaki trenutak da osvježite i obogatite svakodnevnicu. Bićete prijateljski raspoloženi, željni zabave i razgovora. Rado ćete se odazivati pozivu rodbine da ih posjetite, a i lijepo će vas ugostiti.
 

Lav


Ne prihvatajte poziv za izlazak upućen od strane pojedinaca koji vam nisu simpatični. U suprotnom vam predstoji dosadno veče koje će vas samo iznervirati. Ljubavni život trebaće osvježiti s više strasti. Kad se nađete nasamo s voljenom osobom, ne spominjite svoje probleme. Nastojte se opustiti.
 

Djevica


Bez obzira na pojačanu nervozu, dan neće biti loš. Od vas zavisi kako ćete podnositi zbivanja. Moguće je kratko i neplanirano putovanje ili cjelodnevni izlazak pa ćete više izbivati nego biti u kući. Odgodite porodičnu raspravu na temu novca i troškova, jer ćete time upropastiti sebi ovaj neradni dan. Stignete o tome raspravljati i neki drugi put.
 

Vaga


Nećete se miriti sa stanjem stvari pa će vas potreba za promjenom podstaknuti da učinite nešto za sebe ili da odlučnijim koracima pridonesete kvalitetu života. Čak će i oni najnesigurniji među vama otvorenije komunicirati sa suprotnim polom. Bićete ugodni i zabavni pa će partner uživati u svakom trenutku provedenim s vama.
 

Škorpija


Mogući su kontakti s ljudima koji žive daleko od vas ili ćete turistički posjetiti neki strani grad. Slobodni će primjećivati veću pažnju pripadnika suprotnog pola. Neko će vam svojom izjavom uputiti nedvosmislene znakove. Veze na daljinu dobro će funkcionirati. S partnerom ćete satima razgovarati, dopisivati se i dogovoriti susret.
 

Strijelac


Mogući su preokreti na intimnom planu. Poželjno bi bilo da ljubavne probleme rješavate odmah, ne čekajući da nesporazumi poprime veće razmjere. U popodnevnim satima kuća će vam biti puna gostiju pa možete otpisati planirani odmor. Ako ste u vezi, osjetićete da su vas nedavna, loša zbivanja, još više zbližila.
 

Jarac


Dok ljudima sa kojima dolazite u kontakt pokazujete nasmijano i ljubazno lice, niko ne zna šta se dešava u vašoj glavi. Dosta toga vas muči i tokom cijelog dana ćete se opterećivati raznoraznim pitanjima. Nesigurnost šta da uradite po pitanju nekog problema sa voljenom osobom.
 

Vodolija


Imate odlične pozicije za sve što želite da započnete danas. Jedini je problem što ćete vi željeti odjednom mnogo situacija da pokrenete pa se možete pogubiti u svemu ovome. Dan je jednostavno savršen za sve ono što je vezano za ljubav, bez obzira imate li partnera ili ste slobodni.
 

Ribe


Ako vam ništa ne polazi za rukom, nemojte očajavati. U razdoblju ste koje vas čini odgovornijima i zrelijima te podstiče da svoj život očistite od loših odnosa i problematičnih situacija. Nemojte biti u grču, nego dopustite sebi više slobode. Rasteretite se u dobrom društvu, potrošite nešto više novca – jednostavno, priuštite sebi ono što želite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info