Dnevni horoskop za 29.04.2019.

0

Ovan


Bićete dekoncentrisani pa ćete biti skloniji greškama i nesmotrenostima. Ne dopustite sebi nerviranje, koliko god vam bilo teško. Budite jači od svojih slabosti i budite svjesni svojih djela i postupaka. Za finansijski proboj i dalje vam predstoji borba, ali ste ujedno i u razdoblju kada možete mnogo toga postići.

Bik


Imaćete dovoljno energije da stanete na kraj poslovnim teškoćama. Opušteni pristup vaš je adut pa čak i ako se radi o napetoj komunikaciji s nadređenima ili strankama. Izađite ususret ukućanima, jer će vas njihovo zadovoljstvo ispuniti srećom. Veče donosi iznenađenje zaljubljenima – nije isključen početak veze.

Blizanci


Teže ćete eliminisati prepreke u komunikaciji s djecom i ukućanima. Vaše želje i interesi sve više će odstupati od partnerovih planova pa biste se mogli osjećati nesigurno i neshvaćeno. Malo toga će vam danas ići od ruke pa vas očekuju duža čekanja na šalterima raznih poslovnica, a nečija neljubaznost mogla bi vas i naljutiti.

Rak


Aktivnosti u koje ste uložili napor i vrijeme počeće davati rezultate. Nadređeni će u vas polagati velike nade pa ćete se truditi da opravdate njihovo povjerenje. Očekuju vas važne vijesti iz drugog grada, posebno ako su vezane za simpatiju koju ste upoznali putem interneta i trebate se prvi put vidjeti uživo.

Lav


Ništa vas neće omesti u ostvarenju većih planova. Bićete sigurni u sebe i puni samopouzdanja. Moći ćete se jasnije izboriti za svoje ciljeve i opravdati svoje stavove. Ako ste odnedavno u vezi, sputajte sklonost kritici i ne donosite neosnovane zaključke. Pustite neka se odnos razvija spontano i bez prevelikih očekivanja.

Djevica


Vaši planovi mogli bi se početi ostvarivati, a odnosi s ljudima postati sadržajniji. Fizička i verbalna spretnost omogućiće vam da efikasno i u kratkom roku ispunite naporne obaveze. Poželjećete više uzbuđenja u ljubavnom odnosu. Ipak, čini se da svojim postupcima nećete tome pridonijeti. Ne budite toliko nepopustljivi.

Vaga


Preispitaćete svoje odnose sa starijim osobama i autoritetima ili ćete htjeti da promijenite posao. Možda je najbolje da se na neko vrijeme osamite i razmislite o svojim životnim ambicijama. Vrijeme je da zaboravite na negativna iskustva iz prošlosti. Današnje neraspoloženje ili “težak dan“ nisu trajno stanje pa se nemojte previše ni obazirati.

Škorpija


Ukoliko težite ka ostvarenju roditeljske uloge, na dobrom ste putu. Samcima će sjećanja na nedavnu prošlost biti još jaka, ali vas to neće onemogućiti da počnete nešto novo i vratite vjeru u ljubav. U poslu ćete iskazivati veliku preduzetnost, a zadatke obavljati s lakoćom i savršenim instinktom. Prepustite se naletu kreativnosti.

Strijelac


Vaše psihičko stanje i raspoloženje zavisiće od porodične harmonije. Razmirice s bližnjima odraziće se na vašoj radnoj efikasnosti. Vodite računa o tome da su vam za normalno funkcioniranje neophodni izlasci i druženje s prijateljima. Ako vam se čini da se vaša svakodnevnica svela samo na obaveze, mali iskorak biće dobrodošao.

Jarac


Djelovaćete pod naletima inspiracije i kreativnosti. Situacije će vam biti naklonjene, a vi oko sebe širiti optimizam. Prihvatićete spremno sve izazove, čak i ako oni iziskuju dodatno prilagođavanje. Sklapanje novih poznanstava putem interneta obogatiće vam dan zanimljivim sadržajima, a moguće i novom simpatijom.

Vodolija


Ako razmišljate o kupovini na rate, pažljivo sagledajte svoju finansijsku situaciju. Nemojte se zalijetati i provjerite sve opcije jeftinije kupovine. Zbivanja u porodičnom životu iziskuju više popuštanja i prilagodljivosti – moraćete omogućiti djeci veću slobodu i samostalnost, umjesto što ih stalno pazite i kontrolišete.

Ribe


Dan će biti prepun događaja pa biste, rastegnuti raznim obavezama, mogli izgubiti pravac djelovanja. Poslušajte svoj unutrašnji glas i nemojte ignorisati savjet dobronamjerne osobe. Ako se nađete u dobro raspoloženom društvu, budite i vi otvoreni i spremni na šalu. Ne dopustite da tuđa govorkanja promijene vaše mišljenje o nekom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info