Dnevni horoskop za 28.04.2019.

0

Ovan


Jutro posvetite omiljenim aktivnostima, hobijima ili radu u vrtu. Popodne posvetite odmoru, kako biste skupili snage za radnu sedmicu. Od vas će se očekivati da u nečije ime donesete pomalo nezahvalnu odluku. Ne opterećujte se pri tome o mogućim posljedicama.

Bik


Misli će vam biti raspršene i opterećene bezrazložnim strahovima i strepnjama. Imaćete potrebu potpuno se izolovati i pročistiti od ljudi i njihovih problema, kojima vas opterećuju. Najviše ćete uživati u literaturi s temama filozofije, psihologije, misterija i fenomena. Nije isključeno druženje s nekim iz alternativnih krugova.

Blizanci


Duhovitiji ste i zabavniji pa samim tim i privlačniji. Željećete da više učestvujete u društvenim zbivanjima, ali ćete se jednako dobro osjećati i ako budete provodili vrijeme sami. Godiće vam fizičke aktivnosti i kontakti s ljudima. U razgovoru s njima oslobodićete se stresa i negativne energije.

Rak


Nemojte dopustiti drugima da vam pokvare raspoloženje. Družite se s optimističnim ljudima, jer će njihova pozitivna energija djelovati podsticajno na vas. Usprkos mogućim trzavicama i neslaganju, ljubavna zbivanja biće kvalitetna. Partner će vam pomagati u kućnim poslovima ili vam se na neki drugi način naći na usluzi.

Lav


Nećete se prepuštati dokolici i gubiti vrijeme. Bićete u pokretu i tražiti akciju. Nađite vremena za opuštanje. Dio dana posvetite njezi tijela i opuštanju u mirišljivoj kupki, čitanju ili omiljenim filmovima. Veče posvetite druženju. Mogla bi započeti nova veza ili novi početak u već postojećem odnosu.

Djevica


Vaš dosadašnji status u društvu i porodici promijeniće se zbog nekih novih okolnosti ili drugačije životne uloge. Preuzećete odgovornost za svoje postupke i odluke. Mogli biste se osloboditi porodičnog patronata i potpuno se osamostaliti, bilo sami ili s partnerom.

Vaga


Poželjećete da uljepšate svoju okolinu i stambeni prostor. Kupovaćete ukrasne vaze, ramove za slike ili druge dekorativne stvari kojima ćete u svoj dom unijeti dašak ličnosti i topline. Gosti će uživati u vašoj ulozi ljubaznog domaćina i ostati kod vas do kasnih sati. Neki će danas krenuti na putovanje i uživati.

Škorpija


Porast životnih troškova prisiliće vas da promijenite pristup novcu i odreknete se nekih užitaka i potrepština koje ste dosad koristili. Odnosi sa komšijama, ukućanima i rodbinom biće dobri. Nećete biti osamljeni i neshvaćeni. Ukoliko želite riješiti nesuglasice s nekim i pomiriti se, planetarni uticaji obećavaju dobar ishod.

Strijelac


Iako ćete dan posvetiti druženju, prijateljstvima i izlascima, imaćete utisak da vas ljubavne prigode mimoilaze. Ipak, planete će istaknuti vašu magnetnu privlačnost i harizmatičnost pa će i oni među vama, koji se smatraju sramežljivima i povučenima, hrabrije komunicirati sa suprotnim polom.

Jarac


Odricaćete se svog odmora ili slobodnog vremena kako biste udovoljili dragim ljudima, što će vas ispunjavati nervozom i nezadovoljstvom. Bliska osoba povjeriće vam neke svoje tajne i tražiti od vas pomoć pa ćete biti zaokupljeni tuđim životima i problemima.

Vodolija


Većinu porodičnih obaveza obavljaćete zajedno s ukućanima. Očekuje vas povećan društveni angažman koji vam neće teško pasti. Moraćete nazvati neke ljude, vidjeti se s njima ili ih pozvati u goste.

Ribe


Borićete se protiv neraspoloženja, a u javnosti prikazivati veselo i nasmiješeno lice. Prijateljev savjet olakšaće vam spoznaju uzroka vaših unutrašnjih previranja. Vaša uloga u porodici biće odgovornija i zahtjevnija. Od vas će se očekivati da se pobrinete za stariju osobu – možda ćete je udomiti kod sebe kako biste je njegovali.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info