Dnevni horoskop za 27.04.2019.

0

Ovan


Samozatajni ste i povućeni u sebe. Podsvijest će vam biti aktivna, intuicija jaka, a aktivnosti koje držite podalje od očiju znatiželjnika uskoro će se pokazati bitnima. Ako ste planirali ugostiti mnogo ljudi, budite mirni, jer ćete biti savršeni domaćin. Nekog ćete poželjeti malo bolje upoznati, bez obzira na upozorenja nekih poznanika.

Bik


Zamaraće vas mnogo toga: od buke iz komšiluka do zahtjeva ukućana koji će od vas tražiti više nego što im možete pružiti. Bez obzira na vremenske uslove, izađite malo iz kuće, pokrenite se i uradite nešto korisno za svoje psihičkofizičko stanje. Posvetite se sređivanju doma i pripremama za novu radnu sedmicu.

Blizanci


Bićete skloni preuveličavanju. I sitnica će biti dovoljna da vas isprovocira i podstakne na burnu reakciju. Iako ćete biti svjesni u čemu griješite, neće vam biti lako uspostaviti samokontrolu. Mogle bi se pojaviti zdravstvene tegobe koje će vas uznemiriti, a koje su najvjerovatnije samo posljedica pretjerivanja u noćnim izlascima.

Rak


Bićete odlično raspoloženi, a mnogi će s više samopouzdanja okrenuti novu životnu stranicu. Slobodnima će se svidjeti osoba koja ih podsjeća na bivšu ljubav – možda je ipak niste do kraja preboljeli. Prihvatite poziv prijatelja i krenite na put koji će vam osvježiti svakodnevnicu, ali i donijeti zanimljiva poznanstva.

Lav


U prvom planu biće porodične i poslovne obaveze koje morate ispuniti unutar utvrđenih rokova. Emotivna strana života biće osrednja. Zbog nedavne svađe, smatraćete da se vaša ljubav prema partneru gasi, ali druga će vas strana uvjeriti da nije tako. Nemojte biti sumnjičavi kada vam izjavi ljubav, jer zaista tako misli i osjeća.

Djevica


Ujutro ćete teško ustati iz kreveta. Ako ne morate ustajati zbog neodloživih obaveza, bolje se dobro naspavajte, jer ćete se bolje osjećati tokom dana. Obavite planiranu kupovinu i obećani telefonski poziv. Neko s druge strane žice to jako priželjkuje. Pojačana je mogućnost da nešto zaboravite pa prije putovanja sve dobro provjerite.

Vaga


Pred vama je miran dan koji ćete provesti onako kako vam najviše odgovara. Ako ste u svađi s rođakom ili drugom bliskom osobom, pružiće vam se prilika da kažete ono što mislite, a da se pri tome niko ne uvrijedi. Potrošićete popriličnu sumu novca, ali ćete uspjeti da kupite sve ono što ste priželjivali zadnjih par sedmica.

Škorpija


Energija i popularnost su vam na visini. Uspijevaćete ispunjavati obaveze ne trošeći previše snage, a ostajaće vam dovoljno slobodnog vremena za druženje. Ono što bi vam najmanje odgovaralo jesu mirovanje ili osama. Srećom, to je isključeno, s obzirom na to da ste traženi na sve strane.

Strijelac


Loše raspoloženje potpuno će vam preplaviti misli. Uzrok neraspoloženju nemojte tražiti izvan sebe – radi se o vašem potisnutom nezadovoljstvu. Osvijestite šta je to što želite promijeniti, a cijelo vrijeme potiskujete u sebi. Upoznaćete nekoga ko će vam biti pomalo nedokučiv, a opet i nekako blizak. Avantura može početi!

Jarac


Priuštite sebi trenutke odmora i uživajte u aktivnostima za koje inače nemate vremena. Ne opterećujte se kućnim obavezama, jer danas je dan kada više pažnje trebate posvetiti sebi pa to i uradite. Otiđite na masažu, kupite sebi neku novu stvar, promijenite frizuru – i sami znate kako vam je to potrebno.

Vodolija


Imaćete premalo vremena da svima udovoljite, a ukućani će biti željni vašeg društva. Odnos s roditeljima mogao bi biti narušen zbog nekih odluka ili izbora koji će biti u suprotnosti vašima. Uveliko će vas okupirati kućne obaveze, a djeca vas gnjaviti svojim pubertetskim hirovima. Tek uveče ćete imati željeni mir.

Ribe


Ispunjenje ćete naći u sitnim zadovoljstvima, kao što je druženje s prijateljima i ljudima koje rijetko viđate. Ne propustite mogućnost za novu vezu ako već pri prvom susretu osjetite neobičnu privlačnost. Često će vam zvoniti telefon, bićete pozvani na nekoliko strana. Privlačiće vas daljine.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info