Dnevni horoskop za 26.04.2019.

0

Ovan


Budite dovoljno promišljeni i hrabri kako biste pravilno riješili neke nove dileme. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije sa namjerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere i osobu koja ima bitan uticaj na vaše interese. Djelujete pomalo uznemireno zbog novih emotivnih dešavanja i čini vam se da neko ne ispunjava vaša očekivanja. Nemojte ignorisati partnerove želje.

Bik


Nema potrebe da dajete zvanična obećanja, naročito ako vas neko uporno nagovara da prekoračite svoja poslovna ili saradnička ovlaštenja. Obaratite pažnju na nove informacije ili na potpisivanje dokumenata. U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja djeluje suviše provokativno po pitanju vaših standarda. Dobićete ono što zaslužujete.

Blizanci


Nečije riječi možda djeluju suviše intrigantno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja i da se distancirate u odnosu na događaje koji narušavaju vašu psiho-fizičku ravnotežu ili koncentraciju. Morate pažljivije birati pouzdane saradnike. Ponekad stvari posmatrate iz “ružičaste perspektive”, što donosi novu zabludu u procejni situacije. Ipak, emotivni problemi se neće rješavati sami od sebe.

Rak


Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak već više kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Preuzmite ličnu odgovornost, samo za posao koji držite pod svojom kontrolom. Povremeno djelujete uznemireno ili nesigurno, ali za razliku od vas partner tačno zna šta želi ili osjeća. Neko vam ne dozvoljava promjenu u zajedničkim planovima.

Lav


Novi poslovni susreti ispunjavaju vaša očekivanja i ostavljaju dovoljno prostora za zanimljive kontakte koji mogu da unaprijede vašu poziciju. Novi uspjeh djeluje kao veliki podsticaj u daljoj saradnji, ali i na pozitivan rasplet događaja u privatnom životu. Važno je da se prepustite emotivnoj inspiraciji i da ispunite nečija očekivanja. Uživajte u zajedničkoj sreći koju osjećate uz blisku osobu.

Djevica


Vaši poslovno-finansijski ciljevi se razlikuju u odnosu na zajedničke interese. Moguće je da to postaje tema o kojoj se priča u negativnom kontekstu. Ponekad je teško utvrditi pravila ponašanja ili ko prolazi kao pobjednik u poslovnom dijalogu. Nema razloga da se ponašate suviše euforično pred svojim partnerom, jer tako podstičete novu sumnju u zajedničke planove koje imate. Budite umjereniji.

Vaga


Nesporazumi, koji vas prate u društvu saradnika, uglavnom se svode na pravilnu procjenu poslovnih prioriteta. Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju koja garantuje novi poslovni uspjeh ili prestiž na društvenoj ljestvici. Ponašate se previše izbirljivo i zahtjevno pred bliskom osobom pa možda na kraju ne dobijate koliko i zaslužujete. Obratite pažnju na neke porodične probleme.

Škorpija


Pažljivije analizirajte nečiju priču i biće vam jasnije neke poslovne dileme sa kojima se suočavate. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja ukazuje na potencijalni dobitak. Potrebno je da stvorite bolje uslove za svoju porodicu ili za one koji su vam dragi. Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbježan i predstavlja dobar povod za interesantnu zabavu.

Strijelac


Imate dobre poslovne ideje i nudite korisna rješenja, međutim možda neko ne želi u potpunosti da se povinuje pred vašim zahtjevima. Suviše ste temperamentni da biste prećutali sve ono što mislite. Budite pažljiviji u komunikaciji sa kolegama koji podrivaju vaš poslovni status. Potrebni su vam bolji kriterijumi pri izboru odgovarajuće osobe ili bliskog društva. Priuštite sebi bolji ljubavni tretman.

Jarac


Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo djelimične rezultate. Neko osporava vašu ulogu i ne želi da vas sasluša. Ipak, sačuvajte prisebnost duha i izbjegavajte novu raspravu. Obratite se bliskoj osobi za utjehu i emotivno razumijevanje koje primjećujete da vam nedostaje. Uvijek postoji neko ko ima dobru ideju i iskreno brine o vašem raspoloženju.

Vodolija


Stalo vam je da svoje profesionalne sposobnosti potvrdite u različitim situacijama, ali nemate dobar uvid u sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. U odnosu sa saradnicima važno je da uspostavite nova poslovna mjerila i pravila ponašanja. Ukoliko osjećate emotivni nemir, ne treba da dovodite u pitanje nečije povjerenje ili naklonost. Ovo nije najbolji trenutak da donosite neke velike odluke.

Ribe


Vaš uspjeh može da se tumači na različite načine. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh usmjeravate ka zajedničkim ciljevima. Nemojte dozvoliti da se sukobljavate sa saradnicima zbog različitih poslovnih interesa. Djelujete raspoloženo za nove emotivne izazove ili za neku romantičnu zabavu, a partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Sve je sjajno, dok se dobro razumijete.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info