Vodolija: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Prva dva dana u maju su neradna i zbog toga vaš posao neće mnogo trpiti zbog jednog nepovoljnog aspekta, ali je poželjno da provjerite sve što vam bude nejasno, jer postoji mogućnost da vam neko radi iza leđa na vašu štetu. Povoljne mogućnosti vas očekuju na polju komunikacija i zabave. Pregovori koje ste ranije započeli nastaviće se u pravcu sklapanja obostrano korisnog sporazuma.

Opozicija, koju će Mars praviti sa Jupiterom, 05. maja donijeće vam sukobe sa jednim saradnikom oko finansija. To može dovesti do raskida saradnje. Izbjegavajte po svaku cijenu ulazak u bilo kakve rizične poslove i investicije, jer bi vam to moglo nanijeti ozbiljne gubitke.

Merkur će 06. maja ući u znak Bika i omogućiće vam da se bolje organizujete oko dovršavanja važnih poslova u predviđenom roku. Tajni pregovori oko jednog projekta naići će na teškoće i doći će do privremenog zastoja.

Venera će 15. maja ući u znak Bika i pružiće vam mogućnost da pokrenete sopstveni posao ako ste to ranije imali u planu. Mars će 16. maja ući u znak Raka gdje je slab i u padu, što će dovesti do otežanog ostvarivanja planiranih ciljeva u oblastima poslovnih usluga, posebno onih servisnog tipa. Nailazićete na teške i zahtjevne klijente.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, uživaćete u prijatnim zajedničkim trenucima uz voljenu osobu. Imaćete inicijativu za zajedničke izlaske i ostale aktivnosti koje će vam oboma ispuniti vrijeme zadovoljstvom. Razgovaraćete o planovima i željama i potrudićete se da jedno drugom izađete u susret i ispunite bar jednu želju. Uglavnom će vam prijati sitnice koje ćete jedno drugom činiti sa zadovoljstvom.

Druga polovina maja će vam donijeti mogućnosti da poboljšate zajednički život i da preuredite dom i prostor gdje živite ili provodite najviše vremena udvoje. Vaš partner će imati nove ideje kako biste mogli vaš prostor da uljepšate i to ćete prihvatiti, jer će vam se dopasti. Odlazak na vikend putovanje bi vam prijao. Postoji jedno mjesto koje želite da posjetite.

Ako ste slobodni, početkom maja ćete na jednom vikend putovanju upoznati osobu koja će vas oduševiti i u koju ćete se zaljubiti. Kako je to neko ko ne živi u istom mjestu gdje i vi, a kako će simpatija biti obostrana, dogovorićete se da se češće viđate i započećete prvo uzbudljivu avanturu koja će imati mogućnosti da se pretvori u vezu.

Udaljenost neće predstavljati veliku smetnju. Ostaće vam samo da sačekate neko vrijeme da vaša veza potvrdi vrijednost i stabilnost. Sve ostalo ćete lako ostvariti.

Nešto starije Vodolije će imati avanturu sa osobom koja duže vrijeme pokušava da im privuče pažnju. Radi se o nekom ko nije slobodan i ko želi tajnu vezu sa vama bez obaveza. Vama će to odgovarati i započećete tajnu vezu. Bićete zadovoljni.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo i zbog toga je važno da koristite preventivne mjere. Moguće su alergijske smetnje na polen i na pojačano Sunce. U tom slučaju koristite medikamente za sprečavanje alergije i kreme za sunčanje.

Izbjegavajte da se iscrpljujete i fizički i psihički. Kako ćete biti osjetljivi na stres, praktikujte svakog dana psihofizičku relaksaciju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info