Vaga: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Merkur na početku maja pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradni, ovo će vam donijeti pogodnosti za odlazak na putovanje. Ako ste planirali da nešto dovršite na samom početku ovog mjeseca, bićete primorati da to odložite za kasnije.

Opozicija Marsa sa Jupiterom, 05. maja, donijeće vam teškoće u pregovorima oko važnih projekata. Naići ćete na neslaganja sa sagovornicima u vezi finansiranja i raspodjele očekivane zarade. Oko toga ćete biti primorani da date ustupke i tako postignete kompromis. Merkur će 06. maja ući u znak Bika i omogućiće vam da se bolje organizujete u rješavanju ključnih problema koji vam prave zastoje u razvoju aktuelnih radnih zadataka.

Racionalnije ćete rukovati finansijama i uspjećete da riješite zaostala dugovanja, što će vam donijeti bolji protok novca i mogućnost za uvećanje prihoda. Trigon Sunca sa Saturnom i Plutonom olakšaće vam da efikasnije postižete planirane rokove i da jedan važan projekat dovršite nakon više vremena odlaganja.

Venera će 15. maja ući u znak Bika i vaše polje platnog prometa pa ćete na tom polju započeti da ostvarujete niz povoljnih transakcija i stabilno ćete poslovati, a to će pozitivno uticati i na vaš saldo na računu. Mars će ući u znak Raka i u vaše polje posla i karijere, što će vam donijeti povećani obim posla.

To će od vas zahtijevati ulaganje više napora i suočavanje sa raznim otežanim okolnostima koje će vas iscrpljivati pa ćete biti povišeno pod stresom. Izbjegavajte sukobe sa nadređenima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Venera, koja prolazi kroz vaše polje ljubavi, praviće 07. maja kvadrat sa Saturnom. Između vas, vašeg partnera i članova porodice će doći do neslaganja i emotivnog zahlađenja. Imaćete utisak da svi od vas očekuju da ispunjavate njihove potrebe i želje, dok niko ne obraća pažnju na vas i vaše potrebe. Vi sami ste vaše ukućane navikli da im sve činite.

Sredinom maja, partner će vas iznenaditi zajedničkim vikend putovanjem, gdje ćete moći da se posvetite jedno drugom bez smetnji. Nakon toga ćete imati više vremena i volje da poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Potrudite se da provodite više vremena u zajedničkim intimnim trenucima.

Ako ste slobodni, osjećaćete potrebu da budete slobodni i da se više krećete, putujete i zabavljate. Neće vas zanimati ni površne veze, već samo prolazne avanture. Bićete spremni za nešto ozbiljnije samo ako se pojavi neko ko će odgovarati vašim kriterijumima, koji će tokom maja biti visoki.

Sredinom mjeseca, kada Mars, vladar vašeg polja ljubavi, uđe u znak Raka, pojaviće se neko ko će se zaljubiti u vas. Kako će to biti neko ko umije da se ponaša, počeće da vam se dopada. U vezu nećete žuriti.

Starije Vage će pokušati da priđu osobi koja će djelovati hladno i nezainteresovano u početku, ali će kasnije početi da pokazuje znakove radoznalosti. U drugoj polovini maja će pristati da izađete zajedno. Otkrićete da imate šanse kod nje.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti promjenjivo i pomalo osjetljivo, ali nećete imati ozbiljnijih tegoba. Moguć je prolazni disbalans hormona, disajne alergijske reakcije na polen u vazduhu, a moguće su i glavobolje i pojačan umor ako ste skloni meteoropatskim tegobama.

Potrebno je da se više krećete, da se odmarate dovoljno i da kontrolišete krvni pritisak.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info