Strijelac: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Merkur će na početku maja praviti sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradna, ovo će vam donijeti brojne susrete sa osobama koje su vam i privatno i poslovno naklonjene i sa kojim možete ostvariti kontakte koji će se pokazati korisnim. S druge strane ćete biti u teškoćama na polju finansija, gdje će doći do zastoja ili do većeg odliva koji će trebati nadoknaditi napornim radom.

Mars će 05. maja praviti opoziciju sa Jupiterom. U odnosima sa jednim poslovnim partnerom doći će do neslaganja i sukoba interesa, što može da dovede do raskida partnerstva na vašu štetu. Pokušajte da to spriječite nalaženjem kompromisa, a to će zahtijevati ustupke sa vaše strane.

Merkur će 06. maja ući u znak Bika. Počećete da planirate nove usluge u okviru vašeg poslovanja ili ćete se usmjeriti na poboljšanje postojećih. To će zahtijevati i nova ulaganja, a sa finansijama ćete se situacija odvijati otežano. Imaćete dobar osjećaj za javne nastupe pa ćete na tom polju dobiti pozitivne poene.

Mars će 16. maja ući u znak Raka i vaše polje platnog prometa, što vas upozorava da više pažnje obratite na finansijske transakcije i da izbjegavate da se zadužujete. Sunce i Merkur će 21. maja ući u znak Blizanaca i vaše polje javnosti. Donijeće vam mogućnost da započnete novo poslovno partnerstvo, sklopite nove ugovore koji će vam donijeti uspjeh u budućnosti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, opozicija Marsa sa Jupiterom na početku maja prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom. Oboje ćete biti promjenjivo raspoloženi, stalno ćete mijenjati svoje stavove i mišljenja i oko najobičnijih stvari nećete uspijevati da se dogovorite. Uspjećete da uspostavite komunikaciju tek kada popustite i učinite partneru poneki ustupak.

Od sredine maja ćete više vremena provoditi zajedno. Prijaće vam da izlazite na mjesta koje oboje volite da posjećujete. Potrudićete se da iz svog života izbacite većinu nepotrebnih obaveza i stvari što vam smetaju, jer ćete shvatiti da vam mnogo toga odvlači pažnju i tako narušava sklad u emotivnom odnosu sa partnerom. Vaš partner će vas podržati.

Ako ste slobodni, više od jedne osobe će vam prići i pokazati da ih zanimate i da bi sa vama željeli da imaju nešto bliže na emotivnom polju. Vama se dopada neko ko vam je nedostupan, a s druge strane ne nalazite nikog ko odgovara vašim kriterijumima.

Jedna od nekolicine osoba koje vam budu prišle će vam se dopasti, ali nećete biti sigurni da li da prihvatite poziv za izlazak, jer vam neće biti do razočaranja. Prihvatite poziv, jer postoje realne šanse da ćete uspjeti da se uklopite i da ćete dati šansu za vezu.

Nešto stariji Strijelci će upoznati osobu koja će ostaviti snažan utisak na njih svojom spontanošću, smislom za humor i inteligencijom. Otkrićete kako imate slična interesovanja, počećete češće da se viđate i ući ćete u vezu do kraja maja.

Zdravlje. Više pažnje ćete poklanjati svom zdravlju tako što ćete u svemu biti umjereni. Naći ćete vremena da se više krećete, da se bavite fizičkim vježbama, ali i da imate dovoljno vremena za odmor i psihofizičku relaksaciju.

Manje smetnje vam može predstavljati polen ako ste alergični, ali će to biti u manjoj mjeri nego inače. Biće vam osjetljivo grlo.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info