Škorpija: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Merkur na početku maja pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradna, ovi aspekti se neće mnogo odraziti na vaš posao, ali će vam ometati dogovore oko velikih i aktuelnih projekata. Poboljšanje možete da očekujete na polju platnog prometa, gdje će se transakcije odvijati brže i efikasnije nego obično pa ćete uspjeti da uvećate saldo na računu i riješite dio zaostalih dugovanja.

Opozicija, koju će Mars praviti sa Jupiterom 05. maja, upozorava vas da budete pažljivi u vezi investicija i da ne ulazite u kredite i zaduživanja, kao i da pripazite na troškove koji će biti povećani, jer će jedan projekat zahtijevati veće investicije od planiranih zbog zaostalih i neriješenih obaveza. Merkur će ući u znak Bika 06. maja i donijeće vam više kontakata sa poslovnim partnerima i mogućnost sklapanja novih ugovora. Započećete nove pregovore, ali ćete imati nezgodne sagovornike i bićete primorani da im se prilagođavate.

Venera će 15. maja ući u znak Bika. Poboljšaćete odnose sa poslovnim partnerima i vaša popularnost će biti u usponu. Narednog dana će vaš vladar Mars ući u znak Raka, a kako je tu oslabljen, biće vam potrebno više napora u cilju pribavljanja potrebne podrške za razradu važnih poslovnih projekata. Od strane nadređenih trpećete pritiske koji će vas činiti sklonima konfliktima na vašu štetu.

Sunce i Merkur će 21. maja ući u znak Blizanaca. Vaša finansijska situacija će biti promjenjiva, a izazovni aspekti Merkura sa Jupiterom i Neptunom vas upozoravaju da izbjegavate mahinacije i ulazak u rizične poslove, jer bi vam to nanijelo gubitke.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, praviće kvadrat sa Saturnom i dovešće do zahlađenja u odnosu sa voljenom osobom. Nećete se razumjeti oko važnih stvari i biće vam teško da postignete bilo kakav jasan dogovor. Vaša komunikacija će biti formalna. Uspjećete da izađete iz teškoća zahvaljujući sekstilu Venere sa Marsom, što će pojačati vaše strasti.

Ulazak Venere u vaše polje ljubavi i braka, sredinom maja, donosi vam više sklada i lijepih zajedničkih trenutaka uz voljenu osobu. Unijećete nešto novo u vašu vezu i to će biti osvježenje koje vam je nedostajalo. Vaš partner će biti stabilnije raspoložen i pun vedrine i nježnosti. Iskreno će vam pružati emocije. Oboje ćete biti ispunjeni i zadovoljni.

Ako ste slobodni, na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja će vam djelovati drugačije od većine ljudi koje poznajete i upravo ta posebnost će biti ono što će vas privući. Već u startu će vam biti jasno da to nije osoba koja voli da se vezuje, da je avanturističkog duha i da ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. Kako ćete se zaljubiti, potrudićete se da nađete pravi način da joj privučete pažnju.

U drugoj polovini mjeseca ćete početi češće da se viđate i avantura će biti sigurna. Veza će pričekati.

Starije Škorpije će se potruditi da se dopadnu osobi koju će upoznati preko poslovnih sastanaka. Nakon više zajedničkih izlazaka, oboje ćete shvatiti da imate mnogo zajedničkih tema. Do kraja mjeseca ćete ući u skladnu emotivnu vezu.

Zdravlje. Prva polovina maja će vam donijeti upalu sinusa i smetnje u predjelu urinarnog trakta. Čuvajte se prehlade i izbjegavajte duži boravak na vjetru i promaji. Hladni napici mogu da dovedu do angine.

Druga polovina maja vam donosi stabilno zdravlje i pojačan imunitet. Bićete raspoloženi da više vremena provodite u prirodi, na čistom vazduhu i da se bavite sportom.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info