Ribe: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Kako su prva dva dana u maju neradni dani, ovo će vam neznatno uticati na poslove, osim što ćete imati pogodnosti da jedan projekat dovršite brže nego što ste planirali, dok su u odnosima sa saradnicima moguće prolazne teškoće.

Prvi ozbiljniji izazov u ovom mjesecu donijeće vam opozicija Marsa sa Jupiterom. Finansije koje očekujete za završnu fazu jednog važnog posla će kasniti, što će vam donijeti zastoj i nesuglasice sa klijentima i nadređenima. Bićete primorani da tragate za alternativnim rješenjima.

Merkur će 06. maja ući u znak Bika i to vam je odličan period da započnete nove poslovne pregovore, da se potrudite oko bolje organizacije svakodnevnih obaveza i da održite važne radne sastanke. Sekstil Venere sa Marsom, sredinom mjeseca, će vam omogućiti da ostvarite dobitke i da riješite smetnje sa finansijama. Rokovi će biti postignuti po planu.

Venera će ući u znak Bika 15. maja. Bićete u mogućnosti da ostvarite korisnu saradnju sa osobama koje se bave dizajnom i umjetničkim radom. Jedan vaš kreativni projekat će ugledati svjetlost dana i dobiće pozitivne ocjene u javnosti. To će se odraziti na uvećanje vaših finansija.

Mars će ući u Raka 16. maja, što vas upozorava da izbjegavate ulazak u rizične poslove i investicije. Uspjećete da se organizujete dovoljno dobro da biste postigli sve važne rokove. Imaćete dobar osjećaj za rukovanje novcem, ali ćete i pored toga morati da rješavate teškoće u vezi zaostalih dugovanja.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, izazovni aspekti Merkura, koji vlada vašim poljem ljubavi, na početku maja donijeće vam napetost i nesporazume u odnosima sa voljenom osobom. Više vremena ćete provoditi na poslu i biti zauzeti društvenim životom, zbog čega ćete malo vremena provoditi sa voljenom osobom. Jedno obećanje, koje ste dali ranije, nećete ispuniti na vrijeme.

Druga polovina maja će vam donijeti poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Preduzećete sve što je u vašoj moći da manje vremena provodite zaokupljeni obavezama, a da sa partnerom više nego obično izlazite. Najviše od svega će vam prijati da nekuda otputujete na nekoliko dana i dobro se provedete. Potrebno vam je više intimnih trenutaka udvoje.

Ako ste slobodni, početkom maja ćete provoditi vrijeme u izlascima sa jednom osobom kojoj se dopadate. Koliko god da se ta osoba bude trudila oko vas, vi ćete nalaziti da vam ne odgovara kao emotivni partner i mogu da vam prijaju samo druženja.

Sredinom mjeseca upoznaćete nekog ko će unijeti svježinu u vaš svakodnevni život. Pokazaće zainteresovanost da se viđate, a nakon toga će otkriti da je to neko ko umije da vas oraspoloži i ima osjećaj za vaše potrebe. Ući ćete u skladu vezu krajem mjeseca.

Nešto starije Ribe će nakon dužeg vremena premišljanja odlučiti da pokušaju vezu sa osobom koja im se površno dopada, a sa kojom se viđaju nekoliko mjeseci unazad. Otkrićete da ta osoba može da vam bude odgovarajući partner za vezu.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti uglavnom stabilno. Imunitet će vam biti pojačan i moguće su samo prolazne smetnje u vidu meteoropatskih tegoba u slučaju naglih promjena vremena.

Izbjegavajte da previše vremena provodite sjedeći, jer bi u tom slučaju mogli da se pojave bolovi u leđima i koljenima. Potrebne su vam rekreativne fizičke vježbe svakog dana.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info