Rak: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Merkur na početku maja pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradna, savjetuje vam se da tih dana izbjegavate bilo kakve poslove, osim slobodnih aktivnosti koje možete obaljati u privatnosti, jer će vam to ići od ruke. Sve drugo bi vam bilo otežano, a posebno nešto što je povezano sa partnerstvom, javnošću i velikim projektima.

Mars će 05. maja praviti opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da izbjegavate tajne finansijske transakcije i investicije u oblasti usluga, jer ćete na tom polju imati teškoće koje bi vam mogle nanijeti gubitke. Merkur će 06. maja ući u znak Bika i u vaše polje saradnika, što će vam donijeti nove mogućnosti za poboljšanje saradničkih odnosa. Imaćete plodne ideje kako da postignete efikasniju koordinaciju u timskom radu.

Biće neophodno da više pažnje obratite na vaša poslovna partnerstva, jer će u jednom zajedničkom poslu doći do neslaganja sa drugom stranom, što će prouzrokovati zastoj u razvoju tog projekta. Od vas će se zahtijevati dobar osjećaj za nalaženje kompromisnog rješenja, kako biste postigli saglasnost.

Venera ulazi u znak Bika 15. maja, a narednog dana Mars ulazi u vaš znak. To će vam donijeti bolji osjećaj za društvene aktivnosti i poslove koji obuhvataju saradnju sa raznim institucijama. Zbog uvećanog obima posla, osjećaćete se pod pritiskom, posebno od strane nadređenih. To će vas činiti sklonim ishitrenim reakcijama i bržem trošenju energije pa ćete se lako zamarati.

Biće potrebno da štedite sebe i da izbjegavate da se zatrpavate obavezama. Sunce i Merkur će 21. maja ući u znak Blizanaca. Donijeće vam uspjeh u pregovorima iza zatvorenih vrata. Ostvarićete stabilnu zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj dekadi maja Merkur i Venera praviće izazovne aspekte sa Saturnom i Plutonom, koji se nalaze u vašem polju ljubavi i braka. Sa voljenom osobom nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva. Oboje ćete biti nepopustljivi i nespremni na dijalog. To će dovesti do napetih odnosa i zahlađenja između vas dvoje. Izbjegavajte svađu.

U drugoj dekadi maja će Sunce i Merkur praviti trigon sa Saturnom i Plutonom. Uspjećete da poboljšate odnose sa partnerom i da kroz razgovor i više razumijevanja postignete dogovor o onome što vam je važno u narednom periodu. Više ćete podrške i pažnje pružati jedno drugom. Prijaće vam zabava, zajednički izlasci i druženje sa prijateljima.

Ako ste slobodni, prva polovina maja vam donosi neuspjeh i razočarenje u pokušaju da privučete pažnju osobe koja vam se dopada. Vaša simpatija neće obraćati pažnju na vas i ući će u vezu sa drugom osobom.

Sredinom maja ćete upoznati, preko zajedničkog prijatelja, nekog s kim ćete imati na prvi pogled obostranu simpatiju i privlačnost. Već nakon nekoliko zajedničkih izlazaka ćete shvatiti da ste kao stvoreni jedno za drugo. Započećete emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom na duže staze.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu sa kojom će moći da podijele svoja mišljenja i stavove o mnogim stvarima. Otkriće da ih vezuju mnoge zajedničke stvari. Ovo poznanstvo će polako krenuti ka emotivnoj vezi, ali budite strpljivi i ne žurite.

Zdravlje. Opozicija Marsa sa Jupiterom, koji se nalazi u vašem polju zdravlja, donijeće vam disajne tegobe, posebno onim Rakovima koji su alergični na polen ili imaju hronični bronhitis.

Bićete osjetljiviji na stres pa vam se predlaže svakodnevna psihofizička relaksacija i dovoljno odmora. Ako ste u mogućnosti, praktikujte izlete u prirodu, u planinske predjele.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info