Ovan: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Na samom početku maja imaćete pogodnosti da uspješno isplanirate i organizujete svakodnevne aktivnosti. Izbjegavajte započinjanje velikih i dugoročnih poslova. Kako su prvi i drugi maj za većinu neradni dani, uspjećete da izbjegnete prepreke i da prvi radni dan u maju započnete uz povoljan aspekt trigona Merkura sa Jupiterom, što će vam otvoriti mogućnost uspješnih investicija koje bi mogle da vam poprave saldo na računu.

Druga sedmica u maju vas upozorava da budete pažljivi, jer će Mars praviti opoziciju sa Jupiterom. Ovo nije pogodno vrijeme da idete na važna poslovna putovanja niti da započinjete saradnju sa inostranim partnerima, upisujete viši stepen stručne spreme ili ulazite u poslove sa obrazovnim institucijama. Jedno poslovno partnerstvo bi moglo da se raskine zbog razilaska u interesima. Od 09. maja nailazi bolje vrijeme za posao.

Druga dekada maja donosi vam učvršćivanje pozicija. Vaš autoritet će doći do izražaja, a vaše vještine i iskustvo će biti traženi i donijeće vam nove radne zadatke i projekte. Venera će 15. maja ući u znak Bika, gdje je u sjedištu i snažna. Vaš osjećaj za upravljanje resursima i finansijama će se poboljšati i uspjećete da profitirate zahvaljujući ulaganju u nove oblasti i projekte.

Mars će 16. maja ući u znak Raka, što će vas navesti da svoju energiju usmjerite na dovršavanje važnih stvari koje će od vas zahtijevati više vremena i truda. U trećoj dekadi maja će Sunce i Merkur ući u znak Blizanaca. Pokazaćete izuzetne rezultate u organizovanju prioritetnih poslova i u pregovorima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj polovini maja izvjesne su nesuglasice između vas i voljene osobe u vezi zajedničkih ciljeva. Doći će i do pojave ljubomore, sumnjičavosti i nepovjerenja. Ovo zahlađenje neće potrajati dugo, jer ćete uspjeti da nađete rješenje kroz razuman razgovor. Prijalo bi vam vikend putovanje kako biste došli do ravnoteže.

Druga polovina maja počinje sa ulaskom Venere u znak Bika. Vaš partner će biti pun pozitivne energije. Kako ćete vi biti opterećeni i bezvolji, voljena osoba će nalaziti način da vas oraspoloži svojim prijedlozima. Više vremena ćete provoditi zajedno. Uživaćete u intimnim trenucima i oko svega ćete uspjeti da se složite. Ostvarićete jedan zajednički cilj.

Ako ste slobodni, početak maja će u vama probuditi strasti, ali će vam donijeti u isto vrijeme razočaranja. Vaša očekivanja su visoka i potreban vam je neko ko je spreman na pokret, avanturu, putovanja, izlete u prirodi. Umjesto da upoznate nekog ko je pun energije i volje, nailazićete na razmažene osobe.

Tek od 14. maja upoznaćete nekog s kim ćete dijeliti smisao za sport i avanturu. Do kraja mjeseca ćete započeti emotivnu vezu punu sklada i akcije.

Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih privući svojim vedrim duhom i ljepotom. Moraćete da se potrudite da je osvojite, jer ona nije laka na osvajanju. Bićete u prilici da uđete u avanturu koja ima šanse da se pretvori u vezu.

Zdravlje. Potrebno je da više vremena provodite u fizičkim aktivnostima i da izlazite svakodnevno u šetnju u prirodu. Potrebno vam je više čistog vazduha. Zdravlje će vam biti stabilno ako budete aktivni.

U drugoj polovini maja osjećaćete pad energije i bićete razdražljivi i pojačano umorni. Izbjegavajte pretjerane napore. Bićete skloni želučanim smetnjama.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info