Lav: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Merkur na početku maja pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradni dani, imaćete povoljne mogućnosti za putovanje i dobar provod sa prijateljima, dok vam bilo kakvi poslovi neće ići od ruke.

Prvi radni dan u maju donijeće vam uspjeh u svemu što je povezano sa kreativnim oblastima. Budite pažljivi 05. maja, kada Mars bude pravio opoziciju sa Jupiterom. To će vam donijeti razilazak sa jednim saradnikom, a moglo bi da dođe i do finansijskih teškoća i blokada računa. Izbjegavajte ulazak u rizične poslove i posebno izbjegavajte svaki vid finansijskih mahinacija.

Merkur će 06. maja ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere. Vaše organizacione sposobnosti će biti pojačane i uspjećete da ostvarite napredak u dugoročnim poslovima. Na prolazne teškoće ćete nalaziti jedino na polju usluga, ali ćete to uspjeti da prevaziđete kroz preuzimanje odgovornih zadataka i uspostavljanje novih saradničkih odnosa. Uspješno ćete realizovati jednu ideju.

Venera će 15. maja ući u znak Bika i vaše polje posla. Kako je Venera u Biku snažna i stabilna, omogućiće vam da učvrstite sadašnje pozicije, a bićete i u mogućnosti da ostvarite napredak i dobijete unapređenje. Mars će ući u znak Raka i vaše polje tajni 16. maja, što vas upozorava na moguće spletke i tajne radnje od strane konkurencije, koje bi mogle da vam nanesu gubitke. Trpićete i razne pritiske na poslu, jer će doći do otežanog odvijanja planiranih ciljeva.

Sunce i Merkur će 21. maja ući u znak Blizanaca. Bićete vrlo vješti u timskom radu i mogli biste dobiti posao koordinatora jednog većeg sektora u firmi gdje radite, a koji obuhvata veću grupu ljudi i saradnju sa drugim dijelovima procesa proizvodnje.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prva dekada maja donosi vam nestabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Bićete previše zauzeti svojim obavezama i zbog toga će vam ostati malo vremena za zajedničke trenutke i za obećanja koja ste ranije dali svom partneru. To će dovesti do zahlađenja u vezi. Do sredine maja ćete uspjeti da se bolje organizujete i nađete više vremena za partnera.

Druga polovina maja biće opuštenija i bićete raspoloženi da izlazite sa voljenom osobom na kulturne i društvene manifestacije, kao i na mjesta za zabavu. Provodićete zajedničko vrijeme u razgovorima o zajedničkim temama i bićete više u pokretu, što će vam prijati. Bićete složni i dobro ćete se razumjeti. Prijaće vam druženje sa zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni, više će vam odgovarati da izlazite i da se zabavljate, da provodite vrijeme sa prijateljima, nego što ćete biti zainteresovani za ulazak u novu vezu. Odgovaraće vam uglavnom površne i neobavezne veze i avanture.

Druga polovina maja donijeće vam susret sa osobom sa kojom ćete moći da se provodite onako kako vama odgovara i sa kojom ćete imati skladne intimne odnose. To će vam biti dovoljno u početku. Kasnije će ostati otvorena mogućnost da bude i nešto više od avanture.

Nešto stariji Lavovi će imati visoke kriterijume pri izboru potencijalnog partnera za emotivnu vezu. Jedno poznanstvo će krenuti u pravcu nečeg bližeg, ali ćete ostati suzdržani i do kraja mjeseca nećete donijeti konačnu odluku o ulasku u vezu.

Zdravlje. Prva i druga dekada maja donose vam osjetljivo zdravlje. Bićete podložni pojačanom umoru pa vam se savjetuje da izbjegavate da se iscrpljujete pretjeranim obavezama.

Koljena i leđa će vam biti osjetljivi, posebno ako već imate reumatske smetnje. Bićete osjetljivi i na promjene vremena koje mogu izazivati glavobolju. Više se krećite na čistom vazduhu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info