Jarac: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Merkur će početkom maja praviti sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradni dani, ovo će vam donijeti više efikasnosti u oblastima usluga, ali će vam ometati postizanje planiranih rokova i završetak jednog obimnijeg i većeg projekta koji ćete morati odložiti za kasnije.

Mars će 05. maja praviti opoziciju sa Jupiterom. Nailazićete na teškoće u finansijskim pitanjima i otkrićete kako vas neko ili potkrada ili pokušava da vas izmanipuliše i naplati vam jedan posao ili uslugu više nego što realno vrijedi. Neko će pokušavati da se okoristi na vaš račun, a to bi moglo dovesti i do raskida jednog poslovnog kontakta ili saradnje.

Venera će 15. maja ući u znak Bika i donijeće vam mogućnost velikih ostvarenja na polju kreativnosti. Započećete nove projekte koji će vam donijeti očekivanu zaradu. Imaćete bolji osjećaj za rukovanje novcem. Mars će 16. maja ući u znak Raka i vaše polje javnosti. Budite pažljivi, jer će vas javni odnosi iscrpljivati, nailazićete na previše zahtjevne klijente, a sa nadređenima ćete imati konflikte.

Sunce i Merkur će 21. maja ući u znak Blizanaca, što će vam otvoriti mogućnosti da proširite ponudu poslovnih usluga i ostvarite veću zaradu od očekivane.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj dekadi maja doći će do zahlađenja i neslaganja sa voljenom osobom. Najviše ćete nesuglasica imati oko raspodjele kućnih i porodičnih obaveza. Kao i obično, pretrpaćete se poslovnim obavezama i izbjegavaćete da se bavite porodičnim pitanjima. To će vam donijeti i svađe sa partnerom. Potražite kompromisno rješenje.

U drugoj polovini maja ćete uspjeti da postignete ravnotežu i sklad u vezi. Vaš partner će vam tolerisati vaše navike koje ga ponekad iritiraju, a vi ćete se truditi da udovoljite njegovim potrebama i željama. Naći ćete više vremena za zajedničke izlaske i zabavu, kao i za preuređenje vašeg zajedničkog doma, što ste pokušavali da više puta odložite.

Ako ste slobodni, prihvatićete poziv na izlazak od jedne osobe koja vam djeluje dovoljno pristojno i ostavlja utisak da vam neće biti dosadno, naporno ili neprijatno s njom u društvu. Vaš osjećaj vas neće prevariti. Ostaviće na vas pozitivan utisak i počeće da vam se dopada.

Poželjećete da se pobliže upoznate i iniciraćete naredni izlazak. Nakon nekoliko uzastopnih viđanja, oboje ćete shvatiti da imate dosta zajedničkih tema. Bićete otvoreni ka vezi, ali nećete žuriti. Prijaće vam spontanost u odnosu.

Nešto stariji Jarčevi će biti privučeni osobom koju će upoznati na jednoj javnoj priredbi. Pozvaćete je na zajednički izlazak i otkrićete da se radi o stidljivoj i povučenoj osobi. Potrudićete se da joj se dopadnete i uspjećete da je osvojite.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti promjenjivo i zbog toga je potrebno da više vremena provodite na čistom vazduhu u prirodi. Gradski vazduh, koji je zagađen, vam neće prijati i izazivaće disajne smetnje.

Budite pažljivi prilikom rukovanja oštrim alatom, jer ćete biti skloni povredama. Kako ćete biti osjetljiviji na stres, praktikujte svakog dana psihofizičku relaksaciju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info