Djevica: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Merkur na početku maja pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradni dani, bićete u mogućnosti da obavite nešto važno na privatnom polju što će vam donijeti višestruku korist.

Na poslu su moguće teškoće u vezi velikih i dugoročnih projekata. U vezi toga izbjegavajte rizične poteze i nove investicije. Mars će praviti opoziciju sa Jupiterom 05. maja i donijeće vam niz smetnji koje će vas primorati da odložite rok za završetak jednog projekta. Od strane nadređenih ćete imati velike pritiske i probleme zbog toga, a mogući su i finansijski gubici.

Merkur će 06. maja ući u znak Bika. Otvoriće vam se mogućnosti da se povežete sa inostranom firmom i da odete na poslovno putovanje koje bi moglo da vam donese nove poslove i korisnu saradnju. Ako planirate da pokušate da nađete posao u inostranstvu i za to imate sve neophodne uslove, period do 21. maja vam je za to posebno pogodan, jer će Merkur do tada ta prolazi kroz vaše polje inostranstva. Ovaj period vam je pogodan i za stručnu specijalizaciju. Imaćete podršku za sve.

Venera će 15. maja ući u znak Bika, što će vam donijeti više mogućnosti za napredak. Narednog dana će Mars ući u znak Raka, gdje je u padu i slab. Možete očekivati teškoće i zastoje na polju poslovne saradnje. To će vas navesti da više vremena i napora usmjerite u rješavanje problema sa saradnicima, a to će vas usporiti u ostvarivanju drugih planiranih ciljeva.

Sunce i Merkur će 21. maja ući u znak Blizanaca i vaše polje posla i karijere što će doprinijeti poboljšanju vaše radne efikasnosti. Preuzećete više odgovornosti i bićete vrlo vješti u planiranju i organizaciji. Uspjeh ostvarujete u trgovini i komunikacijama.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, opozicija Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi maja dovešće do zahlađenja i napetosti u odnosima sa voljenom osobom, zbog vašeg poslovnog angažovanja i nedostatka vremena za dom i porodicu. Biće potrebno da se potrudite da poštujete dogovore sa partnerom i ukućanima. Ako pokažete više interesovanja i osjećaja za njihove potrebe, izbjeći ćete teškoće.

Sredinom maja Merkur u sekstilu sa Neptunom donijeće vam intuitivno razumijevanje sa voljenom osobom i bićete spremni da u vašu vezu unesete više zabave, kreativnosti, zajedničkih aktivnosti. Uživaćete u posjetama galerijama, gledanju filmova, proučavanju zajedničkih tema, što će vas zbližiti. Prolazne napetosti i nesuglasice imaćete na kraju maja.

Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled, jer ćete lako uspostaviti komunikaciju i saznati kako vas slične stvari zanimaju. Oboje volite da razgovarate o temama zdravlja, zdrave ishrane, svemu što je praktično i prija vam kada sa nekim možete da “pretresete” takve teme do najsitnijih detalja.

Osim dobrog sagovornika, u drugoj osobi ćete naći i nekog ko umije da osjeti vaše potrebe i raspoloženja i da na adekvatan način reaguje. Do kraja maja ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Djevice će započeti intenzivno da se viđaju sa osobom koju duže vrijeme poznaju i od koje dobijaju signale da je otvorena za nešto više od poznanstva. Do kraja mjeseca bićete suzdržani i nesigurni, jer će vaša osjećanja biti promjenjiva.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti najvećim dijelom stabilno tokom maja. Bez obzira na to, potrebno je da praktikujete fizičke vježbe ili rekreaciju, kako se ne biste previše opustili.

Prolazne smetnje su moguće u vezi alergijskih reakcija u vidu osipa na koži ili sa osjetljivom i suvom kožom. Koristite kreme za hidrataciju kože kao i kreme koje štite od sunčevog zračenja.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info