Blizanci: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Merkur, na početku maja, pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradni dani, to će vam donijeti priliku za više druženja i zabave, ali će ujedno nepovoljno uticati na vaše finansije. Bićete skloni da potrošite više nego što ste planirali. Izbjegavajte da se zadužujete.

Početak maja vam nije povoljan za podizanje kredita. Prvi radni dan ovog mjeseca vam donosi uspjeh u saradnji i timskom radu. Narednih dana biće neophodno da pripazite na odnose sa poslovnim partnerima. Moguće je da dođe do sukoba interesa između vas i jednog poslovnog partnera što bi dovelo do prekida zajedničkog posla, a to može da dovede do novčanog gubitka.

Nailazićete na teškoće i u javnim nastupima. Merkur će ući u znak Bika 06. maja i donijeće vam uspjeh u razradi tajnih planova. Pružiće vam se povoljna šansa da sklopite novi poslovni ugovor koji će vam donijeti bolju zaradu od očekivane, kao i nove saradnike koji će se pokazati korisnim i od povjerenja. Uvećaćete zaradu.

Mars će 16. maja ući u znak Raka i vaše polje novca. Kako je Mars u Raku pritisnut raznim ometanjima, to vas upozorava da više pažnje obratite rukovanju finansijskim transakcijama. Izbjegavajte rizične investicije i ishitrene poteze kada se radi o finansijama. Sunce i Merkur će 21. maja ući u vaš znak. Vaše organizacione sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, naročito u svim poslovima koji zahtijevaju intelektualne vještine, sposobnost komunikacije i pregovaranja, smisao za trgovinu i rukovođenje.

Krajem mjeseca obratite više pažnje na saradničke odnose, jer ćete se na tom polju suočavati sa nejasnoćama i pokušajima manipulacije. Imaćete plodne ideje kako da prevaziđete teškoće na polju novca.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prva dekada maja vam donosi nesuglasice sa voljenom osobom. Vi ćete biti napeti zbog obaveza, a vaš partner će biti previše zahtjevan i okrenut sebi. Imaćete osjećaj da vas zanemaruje i iskorištava. To može dovesti do ozbiljnog zahlađenja. Biće vam neophodan iskren razgovor i kompromis da biste riješili probleme.

Druga polovina maja doprinijeće poboljšanju vaših odnosa sa voljenom osobom. Potrudićete se da nađete više vremena za intimne zajedničke trenutke kada ćete moći da se posvetite jedno drugom uz svu pažnju i nježnost. Imaćete bolji osjećaj za potrebe vašeg partnera i pokazivaćete više inicijative. Partneru će vaši prijedlozi odgovarati i to će vas zbližiti.

Ako ste slobodni, privući će vas neko ko će vam na prvi pogled djelovati fantastično, ali kada se bolje upoznate shvatićete da ste različiti i da vaša simpatija posjeduje osobine koje vama nikako ne prijaju. Prekinućete taj odnos i jedno vrijeme ćete se osjećati razočarano, ali će to kratko trajati.

Venera će 14. maja praviti sekstil sa Marsom i donijeće vam novo poznanstvo sa osobom koja će biti puna vedrine i pozitivne energije. Sa tom osobom možete imati uzbudljivu avanturu, ali će vam to biti prijatno iskustvo.

Stariji Blizanci će imati više prilika da uđu u novu emotivnu vezu. Jednu na posljetku mjeseca, a drugu na sredini. Oba pokušaja će se završiti neuspjehom. Prva osoba biće nestabilnih emocija, a druga će u svemu vidjeti samo ličnu korist.

Zdravlje. Potrebno je da se više krećete. Zdravlje će vam biti osjetljivo i promjenjivo tokom maja. Najviše će vam biti osjetljiv disajni sistem, a bićete i osjetljiviji na stresne okolnosti, što će dovoditi do psihosomatskih smetnji.

Fizičke aktivnosti će vam pomoći da se izborite sa pojačanim stresom. Izbjegavajte da se iscrpljujete i nađite više vremena za odmor i relaksaciju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info