Bik: Mjesečni horoskop za MAJ 2019. godine

0

Posao. Merkur na samom početku maja pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Imaćete dobre ideje kako da od jednog započetog posla izvučete maksimum, što bi uvećalo zaradu. Izbjegavajte sklapanje poslova sa inostranim partnerima i odlaske na poslovna putovanja. Čak i ako putujete za prvomajske praznike radi kraćeg odmora, putovanje vam nije povoljno postavljeno.

Budite pažljivi sa novcem i investicijama, 05. maja, kada Mars bude pravio opoziciju sa Jupiterom. Bićete pritisnuti zaostalim dugovanjima koja ćete trebati hitno da namirite kako ne biste snosili posljedice i ušli u gubitak. Kako nećete biti u prilici da riješite sve što je neophodno, bićete primorani da potražite kompromisno rješenje, što će opet dovesti do nekih blokada, a moguće i do raskida jednog važnog ugovora.

Merkur će 06. maja ući u vaš znak i počećete da efikasnije razmišljate, posebno u pogledu rukovanja novcem. Uspjećete da se bolje organizujete oko nabavke neophodnih sredstava.

Venera, vaš vladar, će 15. maja ući u vaš znak što će poboljšati vašu efikasnost na svim poljima, a posebno na poslovnom polju gdje ćete biti spremniji nego inače da se suočavate sa velikim izazovima. Postići ćete napredak u velikim i dugoročnim projektima. Više napora i vremena ćete trebati da uložite u poslovne pregovore oko novih projekata. Nailazićete na teške sagovornike koji neće htjeti da prihvate vaše prijedloge i uslove.

Merkur će ući u znak Blizanaca 21. maja i donijeće vam bolji uvid u to šta vam je najvažnije da radite kako biste poboljšali vašu zaradu. Najviše uspjeha ćete imati u oblastima informacija. Postići ćete i bolju koordinaciju sa saradnicima, kao i više uspjeha u timskom radu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, sekstil Merkura sa Marsom, vladarem vašeg polja ljubavi i braka, donosi vam na samom početku maja nove podsticaje i više zajedničkih aktivnosti sa partnerom. Oko svega ćete moći da se dogovorite i provešćete par dana u prijatnoj atmosferi na zajedničkom putovanju ili izletu u prirodu. Pripazite na troškove putovanja kako se ne biste našli u minusu na računu.

Druga polovina maja započeće ulaskom Venere u vaš znak. Imaćete nove ideje kako da vašu vezu poboljšate i kako da vaš partner bude zadovoljniji. Ispunićete voljenoj osobi jednu želju. U trećoj dekadi mjeseca ćete više izlaziti zajedno, družićete se sa zajedničkim prijateljima i posjećivaćete razne društvene manifestacije. To će vas oboje činiti srećnima.

Ako ste slobodni, veza koju ste prekinuli nedavno još uvijek nije u vama završena, jer osjećate da je nešto ostalo nedorečeno između vas i bivšeg partnera. Osjećaćete se tužno, jer nećete moći da uspostavite kontakt.

Sredinom maja upoznaćete nekog novog ko će vam pokazati svoju bolju stranu i donijeti vam nova i lijepa iskustva u ljubavi. Ući ćete u vezu spontano, već sedmicu nakon poznanstva. Vaš odnos sa novim partnerom će početi sa vašim oduševljenjem i nastaviće se u tom pravcu.

Stariji Bikovi će nakon dužeg premišljanja odlučiti da uđu u novu vezu sa osobom koja im je duže vrijeme naklonjena. U početku ćete biti suzdržani, ali kada shvatite da je vaša ljepša polovina ipak ono što vam treba, bićete joj zahvalni.

Zdravlje. Potrudite se da budete više u pokretu i da se ne ulijenite. Vaše zdravlje će biti uglavnom stabilno, osim što su moguće manje i prolazne disajne tegobe.

Izbjegavajte gradski smog i provodite više vremena u prirodi na čistom vazduhu kad god ste u mogućnosti. U drugoj polovini maja bićete podložni prehladi, jer vam je grlo uvijek slaba tačka.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info