Dnevni horoskop za 24.04.2019.

0

Ovan


Danas ćete biti okrenuti ka mnogo dubljim temama. Možda vas interesuje nauka, psihologija ili metafizika. Vjerovatno ćete otkriti neke nove činjenice ili ideje koje će vas okupirati satima. Naravno, provešćete dosta vremena sami u svom istraživanju. Možda bi bilo dobro da zapišete sve što ste otkrili kako biste poslije mogli ponovo sve da prođete.

Bik


Nešto bi vas moglo navesti da naglo odustanete od jedne odluke. Razmislite o tome koji su vaši ciljevi. Pribjegavaćete liniji manjeg otpora, izvlačiti se od obaveza i ono što možete učiniti odmah odgađati za sutra. Moguće su prepirke s partnerom oko raspodjele kućnih poslova ili različitom pristupu vaspitanja djece.

Blizanci


Partnerova blizina vam godi pa se sve više prepuštate sanjarenju i romantičnim izlascima. Samci će uspješno razriješiti dileme, naročito ako se radi o komplikovanom odnosu u kojem je bilo mnogo svađa. Zaposlenima nije isključeno da će obavljati posao koji iziskuje više kretanja ili putovanja. To će unijeti više uzbuđenja u vaš život.

Rak


Budite štedljiviji s novcem, ma koliko god vas mamili šareni izlozi. Vodićete više računa o drugima nego o sebi. Priuštite sebi masažu ili posjetu salonu ljepote ili kupite partneru mali poklon, naročito ako to već dugo niste učinili. Ako ste u fazi udvaranja, stavite težište na humor i neobavezan odnos – tako ćete prije stići do ljubavnog cilja.

Lav


Pogrešno usmjerenu energiju regenerisaćete novim idejama i pronicljivim odlukama. Zauzimanjem pravilnog stava prema drugima, unijećete reda u vlastite emocije. Ne dopustite da vas uznemiruju tuđa očekivanja. Ako ste u vezi, vaš odnos postaje sve dublji i čvršći pa nije isključeno da ubrzo počnete zajedno živjeti.

Djevica


Moraćete istovremeno obavljati ili rješavati nekoliko radnih zadataka i problema. Bićete u škripcu s vremenom pa se nastojte pridržavati plana rada i rokova. Očekuje vas posjeta zdravstvenoj ustanovi, doktoru i povećana briga i odricanje prema bliskim osobama. Moraćete nekome pružiti ruku pomoći i psihološke podrške.

Vaga


Više pažnje posvetićete svom izgledu i fizičkoj formi. Zračićete pozitivnije, na šta će suprotni pol povoljno reagovati. Stanje duha će vam se popraviti pa ćete biti puni optimizma prema ljudima, ali i problemima. Bićete spremni nekome progledati kroz prste, a i sami ćete dobiti oprost ako ste negdje pogriješili.

Škorpija


Budete li previše radili i kasno dolazili kući, postoji opasnost da zapostavite privatni život, što neće biti dobro. Ako ste pod prevelikim stresom, a vaši nadređeni nemaju milosti prema vama, porazgovarajte s njima o tome i požalite se. Održavajte dobru formu, nađite vremena za rekreaciju i ranije otiđite na spavanje.

Strijelac


Planete povećavaju potrebu za druženjem i raznovrsnijim načinom života. Istaknuti su kontakti s prijateljima i rođacima, kao i ambiciozni ljubavni planovi. Bližnji će vam se obraćati za pomoć, a e-mailom i sms–om stizati zanimljive poruke. Pojačaće se vaše zanimanje prema duhovnoj nadogradnji, alternativnoj medicini i zdravoj ishrani.

Jarac


Nailazićete na prepreke koje neće biti odmah vidljive. Neki planovi ili događaji dešavaće vam se iza leđa i biće rezultat samozatajnosti ili zavisti nekih osoba. Zbivanja na finansijskom planu natjeraće vas da se zaštitite od štete, gubitka ili pohlepnih osoba. Pojačaće se nemir, a smanjiti potreba za snom i odmorom.

Vodolija


Ugled i status u društvu, na poslu i unutar porodice, biće područja koja će vas frustrirati, ali istovremeno vas podsticati da date ono najbolje od sebe. Previše ćete žuriti, zalijetati se i forsirati dešavanja, što će vam donijeti više štete nego koristi. Promjene raspoloženja i neujednačeno ponašanje nastajaće zbog izloženosti stresu.

Ribe


Finansije će biti u centru vaše pažnje. Mogli biste primiti platu ili honorar, a veći dio moraćete odvojiti za podmirenje troškova. Planetarni uticaji povećaće vaš interes za dotjerivanje, ukusno odijevanje, kupovinu kozmetike, odjeće i predmeta estetske namjene. Moguća je posjeta kozmetičaru ili frizeru.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info