Dnevni horoskop za 23.04.2019.

0

Ovan


Neko vaše ponašanje često tumači kao izvjesnu neodgovornost pa morate da promijenite svoj stav i nastup pred radnim okruženjem. Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, a na vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese. Partner ima pozitivan uticaj na vaše raspoloženje i inspiraciju. Kada se nalazite u prilici, uživajte u različitim situacijama koje vas emotivno zbližavaju.

Bik


Ne vjerujete u nove informacije i nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Najveće probleme vam zadaje neko od kolega, ko bez vašeg znanja ili suprotno vašoj volji čini neke pogrešne stvari. Dozvolite svom partneru da donese novu odluku u zajedničko ime. Podrazumijeva se da morate imati dovoljno povjerenja u blisku osobu, čak i u nekoj nejasnoj situaciji.

Blizanci


Trenutni neuspjeh ili gubitak ne treba da doživljavate kao neki vid ličnog poraza. Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan slijed događaja i kao dobar podsticaj da promijenite svoj odnos prema saradnicima. Pokažite više diskrecije u svom privatnom ili intimnom ponašanju. Nemojte dozvoliti da vašu pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate.

Rak


Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog poslovnog rizika. Budite dovoljno razumni i nemojte činiti stvari koje predstavljaju potencijalni rizik za vaš poslovni ili društveni ugled. Potrudite se da bolje razumijete nečiju nemoć ili emotivna ograničenja kroz koja prolazi. Partner možda ne želi da vas dodatno opterećuje nekim svojim dilemama.

Lav


Ponekad je teško lako prepoznati tim koji pobjeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima neku svoju verziju priče ili lične interese koji ne mogu da se podvedu pod zajednički dobitak. Polako počinje da vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu, ali to nije uvijek i moguće.

Djevica


Ukoliko vam je stalo da ostvarite poslovni dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i dovoljno uporni u svojim namjerama. Zanosite se nekim novim idejama. Partner sa simpatičnim osmijehom posmatra vaše reakcije koje podsjećaju na hvalisavost ili nadmenost. Učinite sve što je potrebno da vaša porodica osjeti pozitivne promjene i zadovoljstvo u zajedničkim situacijama.

Vaga


Neko vas na indirektan način kažnjava, ali vi prećutno ili smišljeno pristajete na takav vid odnosa. Jasno vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Sve češće počinje da vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osjećanja i potrebe, posebno kada se nalazite uz blisku osobu.

Škorpija


Ne dopada vam se nečija laskavost ili pomalo usiljeno ponašanje. Na osnovu prvog utiska, biće vam jasno da postoji jasna granica do koje možete da računate na određene saradnike. Potrudite se da zaštitite svoje poslovne interese. Sve više vam je potrebno nečije prisustvo i razumijevanje u nekim situacijama. Međutim, imate utisak da voljena osoba trenutno ne mari mnogo za vaše želje i potrebe.

Strijelac


Pokazaće se da imate dobre poslovne ideje i prognoze. Postoje različita tumačenja događaja, ali nemojte dozvoliti da neko mijenja smisao vašeg uspjeha. Dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti na djelu. Priuštite sebi dobru zabavu ili susret sa jednom zanimljivom osobom za koju vas vezuju slični afiniteti. Pokazaće se da sličnosti djeluju podsticajno u zbližavaju.

Jarac


Neko vam nameće različite obaveze i pokušava da vas navede na svoje ciljeve. Dovoljno ste mudri da opravdate nečija očekivanja, ali i da sačuvate lične interese. Izbjegavajte javnu raspravu i situacije koje vas dodatno zamaraju. Nema razloga da sumnjate u svoja osjećanja ili u dogovor koji imate sa voljenom osobom. Ponekad umijete da djelujete suviše strogo prema svom partneru.

Vodolija


Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova ili iza nečijih obećanja. Poslovno nadmudrivanje ponekad djeluje suviše zamorno. Kod vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod vašeg partnera smisao za lijepim i korisnim stvarima. Umijete sjajno da se dopunjavate na različite načine.

Ribe


Ponekad gubite važnu nit u poslovnom dijalogu, što predstavlja dovoljan povod da se ne uplićete u različite izazove. Nedostatak informacija uzrokuje pogrešnu procjenu ili nove nesporazume u odnosu sa saradnicima. Važno je da se pridržavate osnovnih pravila u saradnji. Iznenadni susret sa jednom osobom djeluje podsticajno na vaše emotivno raspoloženje. Oslonite se na svoja osjećanja, prije nego što donesete neku ozbiljniju odluku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info