Dnevni horoskop za 22.04.2019.

0

Ovan


Pred vama je dan ispunjen susretima s veselim i zanimljivim ljudima. Isticaćete se u umjetničkim poslovima, a ako radite s ljudima, osvajaćete ih svojom ljubaznošću. Ukoliko provodite veče u društvu, ne oklijevajte pristupiti osobi koja vam se sviđa, naročito ako i sami uviđate da druga strana reaguje na vašu blizinu.

Bik


Bićete prožeti unutrašnjim nemirom, boljeće vas neke nepravde na poslu ili u porodici. Ipak, iz svega što vam se događa izaći ćete jači i iskusniji. Oslonite se na vlastite vrijednosti i nemojte toliko zavisiti od tuđih mišljenja. Iako će vam biti teško prikriti netrpeljivost koju osjećate prema nekim osobama, radije se suzdržite.

Blizanci


Znaćete šta želite, a oni u nesrećnim vezama mogli bi se odlučiti za novi emotivni početak s nekim drugim. Odlično ćete procjenjivati situacije, ali i ljude. Znaćete kad i šta trebate reći ili uraditi i kome se obratiti za pomoć da bi uspjeh bio potpun. Posvetite više pažnje izgledu i formi. Odaberite prikladnu dijetu i raspitajte se o programima vježbanja.

Rak


Povoljan Mjesečev položaj osnažiće vašu volju i vjeru u zacrtane ciljeve. Bićete motivisani na rješavanje dugo nakupljenih problema. Podmirićete novčani dug ili istraživanjem doći do upotrebljivih podataka. Neko će vam se odužiti za uslugu ili pruženu pomoć. Mogli biste potpisati ugovor o stalnom radnom odnosu.

Lav


Dan je odličan za nove početke i pomirenja. Ako vas je neko nečim uvrijedio, pređite preko svega i pokažite da znate praštati. Sve što danas budete preduzeli biće lako ostvarivo. Hrabro ćete se suočiti s novom situacijom u porodici i preuzeti odgovornosti ili pristupiti osobi koju ne poznajete, ali koja vas neodoljivo privlači.

Djevica


Mnogi će vas tražiti i ometati pa ćete doći u iskušenje da isključite telefon, kako biste nešto stigli obaviti. Nemojte biti stalno u kući. U društvu vas čeka zabava, a možda i ljubavno poznanstvo. Više pažnje posvetićete tuđim problemima, ali to će vas iscrpljivati. Tuđe nevolje proživljavaćete kao vlastite.

Vaga


Trgovina, rad u prosvjeti i poslovna putovanja relacije su na kojima ćete se izvrsno snalaziti. Razveseliće vas pomoć prijatelja, posebno ako vas muče ljubavne dileme. Mogli biste dobiti mudar savjet od nekoga od koga to najmanje očekujete. Osjetićete potrebu da više vremena i energije posvetite bližnjima.

Škorpija


Moraćete odustati od privatnih planova, a odnos s partnerom ući će u napetije razdoblje. Mogli biste se udaljiti jedno od drugog i, umjesto da razgovarate, svako će se zadubiti u svoj svijet briga. Pridržavajte se rokova, planova i dogovora ukoliko ne želite da se dovedete u situaciju da se pred šefom opravdavate.

Strijelac


Uprkos neplaniranim zbivanjima i okolnostima koje vam oduzimaju mnogo vremena, dovršićete započeto u planiranom roku. Mogli biste sklopiti dobar posao ili unovčiti nešto što već dugo pokušavate. Pružiće vam se mogućnost da riješite bitne obaveze na poslu ili fakultetu ili se više posvetite partneru i djeci.

Jarac


Izbjegavajte ulaganja ili kupovinu skupih stvari. Odolite želji da imate nešto što nadilazi vaše platežne moći. Moguća je kulminacija nesporazuma s partnerom. Nijedno neće propustiti priliku da uvrijedi ono drugo. Trenuci osame biće nužni za održavanje raspoloženja, ali i za sređivanje uzburkanih dnevnih utisaka.

Vodolija


Konkretna ljubavna rješenja izmiču vam iz ruku. Otežano komunicirate s partnerom i teško pronalazite vrijeme u kojem ste oboje voljni za razgovor. Posebno danas nemojte insistirati na tome, jer vam nedostaje objektivnosti da shvatite partnerove motive. Na poslu ćete biti prilično pretrpani radnim obavezama.

Ribe


Mogli biste se prihvatiti previše zahtjevnog posla i osjećati se iscrpljeno, ali bićete zadovoljni učinjenim i postignutim. Emotivno proživljavate sve što vam se događa pa ćete biti preosjetljivi na komentare drugih. S partnerom ćete imati dinamičan erotski život, ali nedostajaće prave komunikacije pa poradite na tome.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info