Dnevni horoskop za 21.04.2019.

0

Ovan


Povoljan uticaj Mjeseca čini vas šarmantnima i ljubaznima pa ćete se požrtvovano predati potrebama najbližih. Porodični život i događanja u domu zasjeniće ostala područja. Partnera ćete obasipati posebnom pažnjom pa će u vašoj blizini brže zaboraviti na probleme.

Bik


Bićete u centru pažnje bliskih ljudi. Znaćete kako ih podstaknuti da učine nešto dobro za sebe, ali i za vas. Težićete ispunjenju kroz prijatelje, ljubav i večernje izlaske. No, duboko u sebi bićete svjesni da najviše uživate kad ste sami i kada se u svom domu možete nesmetano opuštati s knjigom u ruci ili ispred malih ekrana.

Blizanci


Pred vama je dan ispunjen mnogobrojnim obavezama. Neko će tražiti uslugu, a zauzvrat ćete biti pozvani na kafu pa će se ugodan razgovor prilično odužiti. Uspješno ćete izaći nakraj sa svim izazovima. Samce će razveseliti nečija poruka i uliti nadu u nešto više.

Rak


Vodite više računa o zdravlju. Ako nemate dovoljno energije za kućne poslove, odustanite od njih – možete ih obaviti i neki drugi dan. Posvetite se nečemu što vas opušta, možda čitanju ili razgovoru s najboljim prijateljem. Požali li vam se partner da ima poslovnih problema, poslušajte ga. Oraspoložiće ga činjenica da ga najbolje razumijete.

Lav


U stanju ste okrenuti situacije u svoju korist, ali čuvajte se pretjerivanja. Potrebni su vam i trenuci odmora. Osjećate li simptome zaljubljenosti, ne oklijevajte učiniti ono što želite ili smatrate ispravnim. Entuzijazam vam pomaže pokrenuti zbivanja u željenom pravcu. Neko bi vam mogao vratiti novčani dug ili učiniti uslugu.

Djevica


Ne zatvarajte oči pred ljubavnim problemima. Razgovarajte s voljenim o onome što vas muči – vidjećete da će brzo doći do poboljšanja. Nemojte stalno rješavati tuđe probleme – vrijeme je da se više pozabavite svojim brigama. Bićete osjetljiviji i izbjegavati netaktične pojedince ili one koji vode isprazne razgovore.

Vaga


Odnosi s bližnjima biće pod uticajem vaših previranja i promjena raspoloženja. Bićete tvrdoglavi i zahtjevni, što vam neće biti od velike pomoći prilikom emotivnih kontakata. Ne obazirite se na bezazlena ogovaranja koja će dominirati vašim komšilukom. Neki sa zavišću posmatraju vaše životne uspjehe.

Škorpija


Unutrašnja snaga i smirenost omogućiće vam da se dobro osjećate. Uspijevaćete u onome što ste naumili bez ikakvih teškoća. Osjećaj ljubavne tjeskobe polako vas napušta, a vi vodite računa o tome da svojim ponašanjem ne spriječite promjene. Imaćete dovoljno slobodnog vremena da ga iskoristite za nježnosti s partnerom.

Strijelac


Ako krećete na putovanje, ono će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja. Moguć je ugodan susret s osobom koju dugo niste vidjeli, a nekada ste bili jako bliski. Nauštrb voljenih, zanemarivaćete sebe i svoje potrebe, ali vam neće biti ništa teško uraditi za njih. Veseliće vas osjećaj da ste korisni i da se drugi zbog vas osjećaju jako dobro.

Jarac


Bićete odgovorni i brižni prema okolini. Moraćete voditi računa o više poslova, stvari ili ljudi. Možda će partner biti zauzet pa ćete se prihvatiti svakodnevnih kućanskih poslova. Roditelji ili djeca zahtijevaće povećanu pažnju i brigu, a prijatelji se oslanjati na vašu pomoć pa ćete večer dočekati prilično umorni.

Vodolija


Nova ljubavna priča mogla bi se izroditi iz prijateljstva. Možda će simpatija iza sebe imati burnu prošlost, što će neko jedva dočekati da vam spočita. Nemojte dopustiti da vas to obeshrabri ili da negativno utiče na vaš oemotivni zanos.

Ribe


Ako želite da vas ukućani ozbiljno shvate, ne pretjerujte u izljevima emocija, naročito ako pokušavate nešto raščistiti. Mogli biste sresti osobu iz prošlosti ili će jedna situacija probuditi stara sjećanja. Tokom večeri prilično će vam pasti koncentracija.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info