Dnevni horoskop za 20.04.2019.

0

Ovan


Riješićete neke stvari sami sa sobom. Stavićete tačku na situacije koje su vas u bliskoj prošlosti koštale nerava. Ako ste u fazi zavođenja, pokolebaće vas otežana komunikacija sa simpatijom. Nemojte paničiti ili zapasti u depresiju. Na dobrom ste putu, ali je potrebno više strpljivosti. Tada će sve i krenuti.

Bik


Naporan životni ritam mogao bi ostaviti traga na vašem tijelu i psihi. Potrebno vam je malo mira kako biste se odmorili. Zato dan posvetite tome – odgodite druženja, naročito s pojedincima nakon čijeg kontakta redovno osjećate umor. Ljubavni sklad biće prijeko potreban za uobičajeno funkcioniranje pa bi bilo dobro da ne budete kritični prema partneru.

Blizanci


Nemojte dopustiti da vam neko ili nešto pokvari uživanje u danu. Ako ste planirali putovanje ili izlazak, onda to i uradite. Aktivan društveni život urodiće novim poznanstvima. Ako ste nezadovoljni vezom i osjećate se zanemareno, dopustite novim ljudima ulazak u svoj život. Nemojte pristajati na ono što vam ne čini dobro.

Rak


Uticaj Mjeseca povećava mogućnost iznenađenja u vašem komšiluku, domu, promjene u životima rođaka te nagovještava prolazne smetnje u telefoniranju i slanju poruka. Mogući su preokreti na intimnom planu. Ljubavne probleme rješavajte odmah, ne čekajući da nesporazumi poprime veće razmjere.

Lav


Isplanirajte dan tako da ga što više provedete sa porodicom ili prijateljima. Ne opterećujte se problemima koje ne možete riješiti i ne zamarajte se kućnim obavezama – uvijek ih završite na vrijeme. Prijatelji ili rođaci mogli bi vam pokucati na vrata pa ćete se dobro zabaviti u njihovom društvu. Opustiće vas neobavezni razgovori i vesela atmosfera.

Djevica


Dan je kao stvoren za sport, igru i zabavu. Uživaćete u zavođenju, uljepšavanju i kupovini. Mnogo će vam značiti nečiji kompliment ili priznanje. Lako ćete sticati simpatije i povjerenje ljudi. Ako budete otvoreni prema novim spoznajama, uživaćete u druženju s osobama drugačijih pogleda na svijet. Nekima predstoji kafa sa zanimljivom osobom.

Vaga


Nedostajaće vam uravnoteženosti koja bi vam pomogla da s više razumijevanja pristupate tuđim prohtjevima i ostvarujete skladne odnose s okolinom. Ići ćete iz krajnosti u krajnost. Bićete aktivni i dinamični, ali i neumjereni u postupcima. Podlijegaćete ljubomori i sumnjati u partnerove postupke i namjere. Klonite se pretjerivanja.

Škorpija


Mnogo toga odvlačiće vam pažnju od braka. Shvatićete da niste u potpunosti iskreni prema partneru. Biće vam potrebno malo više opuštenosti i lukavosti i ljubavno ispunjenje vas neće zaobići. Bitno je da se oduprete uticaju tračeva i pritiska osoba koje vam ne žele zlo, ali ni dobro. Moguća je posjeta zdravstvenoj ustanovi.

Strijelac


Raspolagaćete zavidnom količinom energije i dozom optimizma, naročito kada su u pitanju ljubavni život ili lični interesi. Ako pozivate prijatelje na ručak, uživaćete u svakom trenutku. Prijatelj vam pomaže riješiti porodični problem. Njegovo viđenje vašeg problema otvoriće vam oči.

Jarac


Dom će biti mjesto glavnih događanja pa možete očekivati razne situacije. Jedni će krenuti u čišćenje, spremanje i preuređenje, drugi voditi rasprave s ukućanima. Možda ćete ugostiti poznanike ili organizovati neku proslavu. Uživajte u onom s čim trenutno raspolažete i nemojte insistirati na stvarima koje ne zadovoljavaju vaš ukus i potrebe.

Vodolija


Očekuje vas dinamičan dan, a neki neće moći bez vaše pomoći. Mnogo toga proteći će u očekivanju porodičnog događaja. Kupovaćete sitnice za dom, napuniti hladnjak poslasticama i opuštati se uz omiljene televizijske serije. Neki će razonodu pronaći u šetnji s kućnim ljubimcem.

Ribe


Mlađi će biti spremni na akciju pa većina neće znati šta je dosada. Bićete organizator izlazaka, izleta ili zabave i omiljeni u krugu prijatelja i poznanika. Kućna atmosfera može poprimiti dinamične razmjere pa ćete jedva čekati da ostanete sami, ispratite goste ili završite sa, ne baš omiljenim, kućnim obavezama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info