Dnevni horoskop za 19.04.2019.

0

Ovan


Znaćete se istaknuti, a želja za djelovanjem podsticaće vas na veće zalaganje. Iako ćete riješiti neke poslovne probleme, oni će biti prisutni i idućih nekoliko dana. Zato se nemojte prerano veseliti nego štedite energiju za završni čin. Porodične obaveze doživljavaćete kao veliki teret, jer će vam nedostajati pomoć ukućana.

Bik


Fokusiraćete se na obrazovanje, dodatni rad i usavršavanje. Bićete vješti na riječima i brzo ćete razmišljati. Svojim sagovornicima ćete ulijevati povjerenje. Dan je izrazito pogodan za držanje predavanja ili javne nastupe. U saobraćaju pripazite kako ne biste napravili prekršaj – do odredišta se vozite što opreznije.

Blizanci


Ako konstruktivno iskoristite energiju kojom raspolažete, uspješno ćete riješiti mnoge problematične situacije. Imaćete uspjeha u novčanim pitanjima, možda uspješno vratiti dug ili naplatiti potraživanja. Partnerova nesigurnost će biti pojačana. Dokažite mu konkretnim djelima da nema razloga da sumnja u vašu ljubav.

Rak


Sigurni ste u svoje sposobnosti pa ćete ravnopravno komunicirati s nadređenima koji će u vama prepoznati pouzdanog saradnika. Mogli biste stvoriti povoljnije uslove za rad, a najviše će vam odgovarati uslužne djelatnosti i razne vrste komunikacija. Ljubavni život nije najsjajniji, posebno ako ste tek ušli u vezu – trebaće mnogo prilagođavanja.

Lav


Neke među vama zaokupiće roditeljske obaveze ili neka druga odgovorna uloga. Moraćete riješiti situacije i odnose iz prošlosti koje vas sprečavaju da krenete naprijed. Uočićete pritajena neprijateljstva nekih kolega koji vam, najvjerovatnije, zavide na uspjehu i talentima. Ne dopustite da vas isprovociraju.

Djevica


Izvrsno ćete se snalaziti u poslovima koji iziskuju snalažljivost i brzinu. Privešćete kraju započete aktivnosti pa ćete krajem dana uživati u zasluženom odmoru. Blizina osobe koja vam je prijatelj budiće u vama snažan nemir. Oboje ćete biti svjesni da su osjećanja uzajamna, ali još niste spremni napraviti prvi korak u pravcu zbližavanja.

Vaga


Profesionalni napori i stresne situacije narušavaju vaš unutrašnji mir. Bićete preosjetljivi i svadljivi pa nisu isključeni sukobi. Pokažite više sluha za partnera, ne gledajte samo sebe. Razumnim pristupom shvatićete da vas muče sitnice i da zapravo ništa ne narušava vaš odnos. Čuvajte grlo i glasnice, izbjegavajte gazirane napitke!

Škorpija


Bićete okruženi ljudima koji imaju prilično drugačije poglede na svijet u odnosu na vas – neki među njima će pozitivno uticati na vaša razmišljanja. Uživaćete u čitanju knjiga iz područja duhovnosti i nauke te na internetu pretraživati informacije koje vas zanimaju. Dan je povoljan i za putovanja, kao i za sve kontakte sa strancima ili daljom rodbinom.

Strijelac


Krasiće vas vedar duh i prijateljski pristup. Bićete okruženi ljudima kojima je stalo do vas i koji uvažavaju vaša mišljenja. Ipak, događaju vam se velike životne promjene u kojima se ne snalazite najbolje. Najviše energije crpe vam porodični odnosi i sve što je vezano za dom, roditelje ili preseljenje.

Jarac


Karakterne suprotnosti između vas i partnera doseći će vrhunac. Nekima će to biti dovoljan razlog da se šutnjom ograde od partnera. Trebaće vam nešto više vremena da sredite svoje emocije i razmislite kako dalje. Oni osjetljivijeg zdravlja mogli bi patiti od umora ili bolova u nogama i kičmi.

Vodolija


Pred vama je dan ispunjen obavezama pa biste mogli preuzeti dio poslova odsutnog kolege. Uprkos tome, nastojte ne odgoditi planirani termin kod stomatologa i doktora. Ako imate kućnog ljubimca, mogli biste brinuti za njegovo zdravlje. Ukoliko vam neko duguje novac, danas bi vam ga mogao vratiti.

Ribe


Imaćete snažan duh i to će se pozitivno odraziti na vaše raspoloženje. Širite svoje znanje, to će vam otvarati veću mogućnost zarađivanja. Saradnja sa strancima donijeće vam ugled u krugovima u kojima se krećete. Nekima će srce brže zakucati prilikom poznanstva s osobom koja često putuje ili živi u drugom gradu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info