Dnevni horoskop za 17.04.2019.

0

Ovan


Neko vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti vašu koncentraciju zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da pravilnije kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode. Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.

Bik


Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe ako unaprijed niste obezbijedili nečiju asistenciju ili dobru podršku. Važno je da prihvatite nečiji savjet, bez obzira što imate utisak da se radi samo o djelimičnom poslovnom rješenju. Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka.

Blizanci


Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predviđenom roku. Saradnici podržavaju vaše ideje i pozitivno ocjenjuju vašu ulogu u različitim situacijama. “Ljubavni rebus” je ponekad nemoguće riješiti, bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme.

Rak


Osoba koja vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspjeh podrazumijeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim događajima. Zadržite aktivnu ulogu. U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procjenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće iznevjeriti vaša očekivanja.

Lav


Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Dobro razmislite, impulsivni tonovi i insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. U ljubavnom odnosu ne možete uvijek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini.

Djevica


Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i djelujete samouvjereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od povjerenja pred poslovnim partnerima. Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu mjeru. Ponekad imate suviše perfekcionističke zahtjeve, bez obzira što vam je teško da to i prihvatite kao istinu.

Vaga


U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrijednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Susret sa jednom osobom djeluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbjegnete nečije društvo.

Škorpija


Smeta vam način na koji neko predstavlja vaše ideje ili dosadašnji uspjeh. Uglavnom nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima. Na sreću, sporne situacije mogu da se rješavaju u zajedničku korist. Prihvatite nečiji poziv ili strasni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osjećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svijetu intime.

Strijelac


Umijete dobro da se organizujete, svoje obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterijume, uz osnovne uslove koji vas obavezuju na poslovnu saradnju. Dok vi djelujete bezbrižno kroz dešavanja koja vas prate u privatnom životu, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osuđuje vaš način ponašanja.

Jarac


Djelujete uznemireno i to se djelimično odražava na vašu komunikaciju sa kolegama. Izbjegavajte pretjeranu dozu poslovnog eksponiranja, jer nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama kada možete da djelujete poučno. Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom. Osjećate pojačanu strast i emotivni impuls.

Vodolija


U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osjećanja ili prvog utiska. Uspjeh u poslovno-finsijskom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške. Budite realni u svojoj procjeni. Ponekad je istina dobro skrivena između redova pa obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada situacija može da izmakne kontroli.

Ribe


Ne želite da rizikujete, ali samo brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da nametnete svoje stavove i da se angažujete na različitim stranama. Neko će vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara vašim potrebama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info