Dnevni horoskop za 13.04.2019.

0

Ovan


Partner će vam predložiti ideje za uređenje stambenog prostora, ali smatraćete da niste dovoljno finansijski jaki da podnesete troškove. Nećete se moći dogovoriti pa sve lako može prerasti u svađu. Samci, osoba u koju ste zaljubljeni nije najiskrenija prema vama. Pustite da vrijeme pokaže je li to tako.

Bik


Imaćete mnogo obaveza prema starijem članu porodice, a i najmlađi članovi će tražiti da im posvetite dio vremena. Budete li dobro organizovali svoje vrijeme, uspjećete udovoljiti i sebi i njima. Ako ste imali nategnut odnos s bratom ili sestrom, spojiće vas jedan događaj ili situacija koju ćete morati rješavati zajedničkim snagama.

Blizanci


Uhvatite vremena za bavljenje stvarima koje vas zanimaju i šire vidike. Zaboravite na novčanik i pazite šta radite s kreditnim karticama – mogli biste previše potrošiti. Mlađi će biti željni akcije. Obožavaćete pjesmu, ples i lutanja s prijateljima, rado zalaziti u gradske kafiće, posjećivati diskoteke i mondena okupljališta.

Rak


Razmotrićete prirodu ljubavnih dešavanja s više razuma, a manje strasti. Neka dešavanja će vam izgledati potpuno drugačije nego prije. Mogli biste donijeti brzoplete odluke ili se čuditi nad vlastitim reakcijama. Ipak, sve će to biti zbog uticaja Mjeseca, koji će se poigravati vašim raspoloženjem, čineći vas pomalo neopreznima.

Lav


Osjetite li potrebu za bijegom od stvarnosti, pokušajte pronaći neki sadržaj koji će vas opustiti i odvojiti od zahtjevnih ukućana. Budite diskretni u iskazivanju osjećanja osobi koja vam se sviđa. Bićete zanimljiviji ako namjerno odgodite izlazak i ne budete baš uvijek dostupni. Ipak, u tome trebate znati pronaći pravu mjeru.

Djevica


Posjedujete više energije i motivacije nego obično pa možete dostići gotovo sve što zadate sebi. Krenite po uspjeh. Ljubav i prijateljstvo preuzimaju centralno mjesto u vašem životu i spajaju se u odnos novog značenja. I vi i osoba koja vam se sviđa zatečeni ste tom situacijom, ali i dubinom osjećanja.

Vaga


Ne zanemarujte društveni život, jer je bitan za vašu psihičku ravnotežu. Imaćete intenzivnije kontakte sa starijim članovima porodice. Možda ćete se zainteresovati za proučavanje porodičnog stabla, raspravljati o doživljajima iz prošlosti ili više njegovati porodičnu tradiciju. Domaćicama savjetujemo oprez pri rukovanju oštrim predmetima!

Škorpija


Ostavljaćete odličan utisak na pripadnike suprotnog pola i toga ćete biti svjesni. Mogli biste se zaljubiti, privući pažnju osobe koju posmatrate izdaleka ili obnoviti staru vezu. Neki će čuti lijepe vijesti. Možda vas bliski prijatelj pozove na skoro vjenčanje.

Strijelac


Odlučite kako ćete provesti slobodno vrijeme. Obnovite neki davno zaboravljeni hobi ili više vremena posvetite osobama koje ste zapostavili. Promijenite rutinu, krenite na ples, vježbajte jogu, učinite bilo šta, samo neka vam se tijelo počne kretati na nov način. Neki bi mogli biti zabrinuti za zdravlje kućnog ljubimca i posjetiti veterinara.

Jarac


Drugi će njuškati po vašem privatnom životu, neprestano vas propitkivati ne bi li doznali šta planirate ili o čemu razmišljate. Poželjećete malo mira i tišine, ali toga danas neće biti. Najviše će vam smetati osjećaj da su se ljudi oko vas promijenili i da nema dovoljno topline i saosjećajnosti u međuljudskim odnosima.

Vodolija


Prepustićete se toplom ugođaju porodičnog okruženja. Razmišljaćete o mogućnostima renoviranja ili dekorisanja doma. Ne pretjerujte s troškovima pa čak i ako se radi o neodoljivim stvarima. Susreti s prijateljima donose vam smijeh i opuštanje, a nova poznanstva zanimljiva iskustva. Nikako nemojte ostati kod kuće!

Ribe


Promijenite svakodnevnu rutinu, dajte sebi malo više vremena – nećete nikome učiniti uslugu time što svoje vlastite potrebe stavljate na drugo mjesto. Razotkrićete svoju dušu voljenoj osobi i spremnije progovarati o stvarima koje ste držali samo za sebe. Otvoreno ćete progovoriti o onome što vas muči i time odnos postaviti na zreliju osnovu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info