Dnevni horoskop za 12.04.2019.

0

Ovan


Bićete vješti u komunikaciji i poslovima koji zahtijevaju maštovitost i kreativnost. Neke od uticajnih osoba podržavaće vas u ispunjenju planova. Pred vama je strastvena avantura, a možda i prava ljubav! Nađete li se pored osobe koja vam se sviđa, ne postavljajte nepotrebna pitanja nego se prepustite trenutku.

Bik


Nećete biti taktični ni pomirljivi. Razgovor s članom porodice okončaćete svađom, ukoliko ne uvažite njegovo mišljenje. Družite se s ljudima, organizujte večeru za prijatelje ili predložite susret simpatiji. Vodite računa da ne izgubite vrijedan predmet ili novac, jer ćete danas biti prilično dekoncentrisani i zaboravni.

Blizanci


Bićete puni samopouzdanja. Uspijevaćete u svemu što ste naumili te nećete nailaziti na prepreke. Neko će nešto uraditi umjesto vas i tako vam uštediti trud, ali i vrijeme. Neki bi mogli doživjeti veliku ljubav ili napokon doznati na koji način najbolje osvojiti simpatiju. Šarma i spontanosti imaćete u velikim količinama.

Rak


Mogli biste organizovati društveni događaj ili biti pozvani na važno okupljanje u kojem ćete zablistati izgledom i šarmom. Neki će dobiti posao, povišicu ili potpisati ugovor o stalnom radnom odnosu. Kada je novac u pitanju, budite na oprezu – mogli biste se preračunati i za neku stvar dati previše novca.

Lav


Veseliće vas kafe s prijateljima, posjete raznim predstavama, izložbama i slično. Negativne pojave biće jedva primjetne. Poslovna zbivanja neće zahtijevati veće napore i odricanja. Imaćete vremena za porodični i ljubavni život. Mogla bi vam se dogoditi fatalna privlačnost na prvi pogled, posebno ako se nađete u novom društvu.

Djevica


Nećete biti spremni na otvoreni razgovor s partnerom, iako će on to očekivati od vas. Priznate li svoje greške, olakšaćete situaciju. Suzdržite se od burnih reakcija i istjerivanja pravde u poslovnom okruženju. Time biste mogli steći neprijateljstva pojedinaca, a to vam nije potrebno.

Vaga


Dobar odnos s kolegama olakšaće vam obavljanje zamršenijih poslova. Poslovne veze mogu vam pomoći u napredovanju, a mnoge neće mimoići ni omiljenost kod suprotnog pola. Ljubavnih briga biće manje, najviše zato što ćete starim problemima pridavati manje pažnje, a više se okrenuti zajedničkoj budućnosti.

Škorpija


U ljubavi vas očekuju manji problemi. Okolnosti će biti nedorečene – nešto će početi, ali se neće dovršiti. Nemojte paničiti nego se strpite, jer su u pitanju situacije na koje nemate uticaja. Budući da nećete biti raspoloženi za veće poslove i akcije, ispunite vrijeme zanimljivim sadržajima. Odgodite neke obaveze i posvetite se sebi.

Strijelac


Gdje god se nađete, privlačićete pažnju na sebe, bilo svojim smjelim odjevnim kombinacijama ili šarmom. Mnogi ljudi poželjeće biti u vašoj blizini i upiti vašu pozitivnu energiju. Pronađite više vremena za porodicu i prijatelje. Ako pokažete partneru da vam je stalo, izbjeći ćete nesporazume. Samci će biti raspoloženi za flert.

Jarac


Povećana je mogućnost neplaniranih troškova i loših finansijskih procjena. Ipak, uz savjete i pomoć prijatelja, pronaći ćete rješenje za nestabilnu finansijsku situaciju. Ne preuzimajte na sebe više posla nego što je nužno. Ostavite sebi dovoljno vremena i prostora za aktivnosti u kojima ćete uživati i koje vas mogu opustiti.

Vodolija


Bićete umiješani u bučnu raspravu. Imate mnogo toga na umu i željni ste podijeliti to s okolinom. Ipak, vodite računa da ne namećete svoje ideje previše nametljivo i da slušate šta vam drugi govore. Na poslu budite strpljivi, razmišljajte dugoročno i ne dopustite da vas izbaci iz takta neko ko ima zle misli.

Ribe


Promjene u poslovanju vaše firme i novi zahtjevi nadređenih, učiniće da se osjećate nesigurno. Nemojte se bojati promjena, jer vam neće naštetiti. Vaše strahove će odagnati razgovor s kolegom koji je upućen u te stvari. Ublažite stres fizičkim aktivnostima. Ne zanemarujte hobije i prijatelje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info