Dnevni horoskop za 11.04.2019.

0

Ovan


Neke stvari i obaveze, koje ste danas naumili da privedete kraju, ispašće mnogo komplikovanije nego što vam se isprva činilo. Savjet za vas: ne forsirajte ništa što od samog starta ne djeluje obećavajuće. S druge strane, privatne stvari zahtijevaju vašu punu pažnju, pogotovo neke koje se tiču užeg kruga porodice. Budite na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Bik


Danas obratite pažnju na jedan unutrašnji glas, a preporuka je i da pratite vlastitu intuiciju. Ukoliko vam je u planu da za danas privedete kraju neke ispite, finalnu provjeru znanja ili slično, nastojte da to odložite za neku skoriju budućnost. Obaveze te vrste danas mogu da sačekaju.

Blizanci


Ukoliko ste ovoga jutra ustali neraspoloženi, osjetili želju da se automatski vratite u postelju – učinite tako. Međutim, ako postoje obaveze koje su za vas neodložne, znate šta vam je činiti. Svako suvišno angažovanje ostavite za neko drugo vrijeme. Razgovori i pregovori neće ići u željenom pravcu, a sve su šanse da se osjećate prilično iznevjereno i isfrustrirano.

Rak


Obratite pažnju na male signale koji vam danas sugerišu da se stvari ne odvijaju u željenom pravcu. Neka situacija na poslu bi mogla da aktivira davno potisnute negativne emocije – naročito agresiju prema drugima. Iskrenost u razgovoru vaš je glavni adut. Ne pristajte na bilo kakve kompromise.

Lav


Pojedine informacije danas provjerite i nekoliko puta. Ne vjerujte baš svemu što vam se servira. Naravno, ako su u pitanju male stvari, sitnice, nema razloga da budete paranoični. Ali sve što se tiče profesionalne strane vašeg života ili nekih dubljih tema, uzmite sa rezervom. Izbjegavajte sukobe.

Djevica


Čuvajte se nepromišljenih poteza kada su u pitanju finansije. Pazite na šta trošite novac. Takođe, danas nikome ne pozajmljujte ništa od vrijednosti. Ovaj dan je pogodan za sređivanje nekih starih računa. Potrudite se da privedete kraju što je moguće više obaveza i stvari koje ste vješto izbjegavali.

Vaga


Niste raspoloženi za druženje pa čak ni za socijalizaciju sa vama bliskim ljudima. To ne znači da po cijeli dan morate biti lišeni zabave. Pronađite nešto što će vas okupirati, a što ne uključuje prisustvo drugih ljudi. Zanimljiv roman, spremanje stana, slikanje, pisanje – sve su ovo stvari koje bi mogle da vas danas zabave.

Škorpija


Na privatnom planu sve je u najboljem redu. Neki konflikti iz neposredne prošlosti su najzad razriješeni, a vaša savjest mirna. Pa ipak, stičete utisak da neko nije naiskreniji u sopstvenim namjerama prema vama. Ne povjeravajte se drugima, naročito ne u vezi vaših ličnih problema. Neko bi mogao da zloupotrijebi vašu iskrenost.

Strijelac


Čudno je kako neke stvari iz prošlosti još uvijek utiču na vaše trenutno raspoloženje. Pomirite se sa činjenicom – vi više nemate kontrolu niti uticaja na izvjesne ljude. Umjesto da se pitate zašto je to tako, poradite na vlastitom ponašanju. Za početak, proniknite u sopstvene greške. Pred vama je još mnogo rada na ličnom razvoju.

Jarac


Jedna situacija, vezana za vaš profesionlani život, danas će vam oduzeti mnogo energije. Saradnici ili nadređeni na neki način manipulišu vama i koriste informacije za ličnu korist. Po svaku cijenu izbjegavajte konflikte. Najbolje bi bilo da se na vrijeme povučete iz bilo kakvih “mutnih radnji”. Najbolji izgovor su nedovršene obaveze.

Vodolija


Danas bi bilo poželjno da se ne povjeravate ljudima iz vaše okoline pa čak ni najbližim prijateljima. Neke stvari će najvjerovatnije biti pogrešno protumačene. Ne tražite krivca u njima – u pitanju je nepovoljan položaj planeta. Jednostavno, sačekajte povoljniji trenutak da kažete šta vam je na duši.

Ribe


Ne nasijedajte na priče o uspjehu preko noći, a pogotovo ako se od vas danas traži da uložite teško stečeni novac u neke sumnjive projekte. Nesporazumi u komunikaciji, potreba da se laži iznesu na vidjelo, samo su mali dio onoga s čim se danas srećete. Okrenite se dragim ljudima koji od vas ne očekuju materijalnu korist. Obavezno se konsultujte i pitajte za tuđe mišljenje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info