Ovih 5 proljetnih trendova nose moderne žene!

0

Trendovi dolaze i prolaze, ali sljedećih pet najpopularniji su ove sezone. Najbolje od svega jeste što su tako privlačni i ženstveni, a njihova dominacija će se nastaviti i tokom ljetne sezone. Takođe, ovog proljeća zastupljeni su u stajlingu modernih žena. Evo i koji su to.

Tufne


Koliko god vi pokušavale da ih izbjegnete, to je zasita nemoguća misija! Tufne vladaju modnim pistama i ulicama svjetskih metropola i ovog proljeća (iako su bile jako popularne i prošle proljetne sezone), a možete ih pronaći (bukvalno) na svim komadima garderobe. Razigrane i privlačne, možete ih u svoj svakodnevni stajling uvrstiti u vidu suknji, palazzo pantalona, bluza, košulja ili pak baletanki ili štikli. Krupnije ili sitnije? To i nije toliko bitno, jer razigrane tačkice veoma dobro stoje gotovo svakoj dami, bez obzira na njihovu veličinu.

Cvjetni dezen


Ako postoji dezen koji je ultra romantičan, onda je to cvjetni dezen. I ne samo to – ovaj privlačni print jedan je od najpopularnijih, bez obzira na sezonu. Međutim, njegova dominacija najviše preovladava tokom proljetne i ljetne sezone, a ovog proljeća jedan od najpopularnijih komada garderobe su suknje sa cvjetnim dezenom. Naravno, ovdje je jedino poželjno da sa suknjom, koja je ukrašena ovim romantičnim dezenom, kombinujete jednobojne komade garderobe – na taj način cvjetni dezen će doći do punog izražaja, a dobićete veoma skladan i moderan stajling.

Žuta


Najpopularnija proljetna boja. Zaista, ona je tako svježa i vedra, a idealna za kombinovanje sa svim drugim neutralnim nijansama. Ruku na srce, ukoliko ste dama koja voli da skrene pažnju na svoj stajling, žutu možete kombinovati i sa vatrenijim bojama (na taj način ćete dobiti kolor bloking stil). Bilo da birajte svjetlije ili nešto tamnije nijanse žute, ona je ovog proljeća apsolutni hit i sigurno će vam pomoći da izgledate veoma moderno i privlačno.

Bijele farmerice


Da li volite komade garderobe od teksasa? Ako je to slučaj, onda ovog proljeća birajte bijele farmerice. One su ultra popularne, bez obzira na to o kojem modelu se radi, a pored toga, definitivno su i jedan od onih komada garderobe koji vam mogu pomoći da na veoma jednostavan način osvježite svoj cjelokupni stajling. Najbolje od svega? Bijele farmerice su univerzalni komad garderobe koji možete kombinovati sa gotovo svim drugim odjevnim predmetima, bez obzira na to koje su boje.

Teksas suknja


Ona se vratila na velika vrata i ne ide nikuda! Uvijek je bila (i ostala) izbor žena kojima je cilj da na veoma jednostavan način postignu veoma moderan stajling, a idealna je u mnogobrojnim prilikama (ukoliko birate tamnije modele, koji na sebi nemaju aplikacije i koji nisu iscijepani, možete je nositi i na posao). A što se tiče kombinovanja, najjednostavniji i jedan od najefektnijih modnih izričaja postižete kada teksas suknju kombinujete sa bijelom košuljom. Tako klasično, a tako efektno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info