Trenutno NAJPOPULARNIJI proljetni parfem na svijetu

0

Gotovo svake sezone (pa tako i ove), u prvi plan dolaze i određeni parfemi. Naravno, sigurno vam je cilj da uvijek fantastično mirišete, ali kako izabrati parfem koji vam nabolje odgovara? Da, onaj koji je baš dugotrajan, od kojeg vas neće zaboljeti glava, a koji vam prija baš u svakom pogledu?

Pa, jedan od načina da to uradite jeste i da se osvrnete na preporuku. Naravno, uvijek treba imati na umu da svaki parfem drugačije miriše na drugoj ženi (da, sve je do kože), ali ukoliko određeni parfem preporučuju milioni žena širom svijeta, onda je to sigurno preporuka vrijedna vaše pažnje.

Upravo to je slučaj i sa sljedećim parfemom – on je trenutno najpopularniji miris na svijetu.

foto: Giorgio Armani Beauty

Sì Fiori novo je izdanje, a s punim pravom se može reći kako je ovo beskompromisan miris koji odgovara svim prilikama, kako dnevnim tako i večernjim varijantama. Kreiran je za samouvjerenu ženu, onu koja bez straha hoda podignute glave i koja se ne plaši da kaže: “Da”. Prekrasno dizajnirana bočica, ovaj put u nijansama najpopularnije proljetne boje (puder ružičaste), sigurno će vas odmah privući, a sam Sì Fiori oduševiti na prvu.

Energičan i senzualan, Sì Fiori mješavina je zelene mandarine i crne ribizle, a u čijem se samom srcu nalaze snažne cvjetne note na toploj bazi mahovine, pačulija i ruže.

Dostupan u bočicama od 30 ml, 50 ml i 100 ml, Sì Fiori utjelovljuje gracioznost, nezavisnost, odvažnost i nezavisni duh moderne žene, a garancija je da ćete se tokom ove proljetne sezone u potpunosti izdvojiti iz mase. I ne samo to, sigurno ćete ga nositi i tokom ljeta, a  možete ga kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info