Dnevni horoskop za 08.04.2019.

0

Ovan


Osvajaćete spontanim i srdačnim ponašanjem. Mogla bi vas iznenaditi nova ljubavna ponuda koja će, prihvatite li je, promijeniti vaš život. Više pažnje posvetićete njegi svog tijela. Kozmetičkim tretmanima, dijetom ili posjetom frizerskom salonu osvježiće izgled i bolje se osjećati.

Bik


Odvažite se na odlučne poslovne poteze i rješavanje novčanih problema. Neke okolnosti će se dobro poklopiti i olakšati vam izlaz iz problema. Samostalniji ste i imate potrebu da sami upravljate svojim životom. Nećete dopuštati nikom da odlučuje umjesto vas. Znaćete se izboriti za ljubavnu vezu kojoj se protive vaši najbliži.

Blizanci


Optimizam vas neće napuštati ni u trenucima u kojima bi neko drugi posustao. Ostavljaćete izvrstan utisak na druge i mnogi će se u vašem društvu osjećati opušteno. Komunikacija s partnerom te razmjena misli i iskustava s njim omogućiće vam nove spoznaje. Shvatićete koliko ga zapravo malo poznajete.

Rak


Prijateljstva, poslovni odnosi i ljubavne veze biće narušene pomanjkanjem vremena i osjećanjem da vas ne cijene dovoljno. Pripazite šta govorite na javnom mjestu i čuvajte novac, dokumente i povjerljive informacije. U ljubavi ne odustajte dok sve ne bude onako kako želite – riješite problem koji je uzdrmao bračne temelje.

Lav


Vaši planovi se približavaju ostvarenju, uprkos pojačanoj izloženosti stresu i nepravdama. Ljubavni partner je pod pritiskom isto kao i vi. Pronađite načina za novo zbližavanje – zatvaranjem u sebe nećete ništa postići. Ako ste osjetljivog zdravlja, neka vam uredan način života bude prioritet. Jedite puno voća i pijte dovoljno tečnosti.

Djevica


Nametnuti poslovi ili pritisak, kojima će vas podvrgnuti šefovi, sputaće vašu kreativnost i prave potencijale. U pitanju je prolazna poslovna kriza, koju ćete najbolje savladati ako se prilagodite i ne ulazite u nadmudrivanja. Vaša očekivanja biće teško zadovoljiti, a budući da toga nećete biti svjesni, kritikovaćete i bićete kritikovani.

Vaga


Moguće su pozitivne poslovne promjene ili kvalitetniji pristup obavezama. Vaš položaj biće stabilan, zato nemojte dopustiti da vas iskorištavaju. Sami se potrudite oko ostvarenja svojih želja i ne očekujte pomoć od drugih, jer se oni na koje računate neće previše iskazati. Partneru budite podrška, čak i ako niste u najboljim odnosima.

Škorpija


Brige bi vam mogla zadavati primanja koja će biti neredovna. Moglo bi vam se dogoditi da preuzmete dužnost odsutnog kolege, što će vas dodatno opteretiti. Uznemiriće vas blizina osobe koja vas snažno privlači. Neće vam polaziti za rukom da procijenite kako se trebate postaviti i šta učiniti. Možda je bolje prvi korak prepustiti drugoj strani.

Strijelac


Brzo ćete se umarati pa izbjegnite zahtjevnije obaveze. Bićete nezainteresovani za okolna zbivanja, ali mnogi vas neće ostavljati na miru, bilo da su to prijatelji, partner ili kolege. Svakome od njih biće potrebne vaše usluge, pomoć ili savjet. Imaćete jaku želju za promjenom, ali nećete znati odakle početi. Pričekajte da vam neke odluke sazriju.

Jarac


Moguće su promjene radnog mjesta zbog preseljenja ili napredovanja. Razmišljaćete o načinima kako da poboljšate životni standard. Razmišljaćete o honorarnom poslu, biti spremni raditi i poslove koji nisu iz vaše struke. Nećete biti imuni na ljubavna događanja. Tražićete dokaze ljubavi i unijeti više nježnosti u vezu.

Vodolija


Prihvatite izazov u poslovnom okruženju, čak i ako niste sigurni kako će se dalje odvijati. Zamijenite uhodanost i predvidivost s nečim što donosi i rizik – treba vam malo adrenalina i uzbuđenja. Ljubav će se naći u centru zbivanja. Uspavana strast probudiće se u dugim vezama, a slobodni će uživati u životu punim plućima.

Ribe


Ne ulijećite nepromišljeno u nova poznanstva. Imajte više povjerenja u procjenu prijatelja koji će vas dobro savjetovati. Ne dopustite rodbini da se petlja u vaš privatni život. Postavite se čvrsto i pokažite im da zadiru tamo gdje im nije mjesto. U nečemu, vama bitnom, nećete moći računati na partnerovu podršku i pomoć.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info