Dnevni horoskop za 07.04.2019.

0

Ovan


S lakoćom ćete ulaziti u srž problema. Okolnosti će vam ići naruku, što će biti odlična kombinacija s vašom promišljenošću i organizovanošću. Dodamo li ovome i dobro raspoloženje, za vas neće postojati ograničenja. Nećete pogriješiti odlučite li nekome uzvratiti uslugu, izviniti se ili simpatiji napokon otkriti osjećanja.

Bik


Ne gubite dragocjene trenutke na isprazne razgovore i rješavanje tuđih problema, jer nećete stići uraditi ono što želite. Nastojte se obuzdati kada se nađete u blizini nekoga ko vas iritira već i samom pojavom. Ukoliko osjećate umor i napetost, opustite se u ugodnom društvu ili veče provedite kod kuće uz muziku ili dobru knjigu.

Blizanci


Uživaćete u izlascima i društvenom životu. Mogli biste s partnerom otići u bioskop ili na druženje kod prijatelja. Razveseliće vas posjeta rođacima u drugom gradu, odlazak u vikendicu ili sadržajno provedeno slobodno vrijeme. Neki će se spremati na putovanje koje im mnogo znači u intimnom smislu.

Rak


Uprkos osjećaju iscrpljenosti, zanemarićete fizički umor. Obavićete poslove koji su vam dosadni i idu na živce. Obilazićete prodavnice, kupovati na rasprodajama i znati odabrati jeftino, a opet i dovoljno kvalitetno. Ljubavne prilike smiješe se mlađima. Ako ste nedavno prekinuli vezu, izvjesno je da nećete dugo samovati.

Lav


Bračna komunikacija ići će pogrešnim smjerom, ali ništa loše neće se dogoditi. Ne dramatizirajte ako partner nije dobro raspoložen, ne svađajte se. Priliku za opuštanje naći ćete u društvu prijatelja s kojima dijelite iste brige. Ne opterećujte se tračevima koje neko širi o vama i vašoj porodici.

Djevica


Ne računajte previše na nečiju obećanu pomoć. Pouzdajte se u sebe, o čemu god se radilo. Žudićete za promjenama i uzbuđenjima. Vaša očekivanja biće ispunjena ako dan odlučite provesti u omiljenom kafiću ili na mjestima na kojima se kreće mnogo ljudi. Planirate li izlazak udvoje, predložite večeru u romantičnom restoranu.

Vaga


Naći ćete vremena za sebe i ispunjenje privatnih planova. Mnoštvo aktivnosti biće povezano s prijateljima i poznanicima pa ćete izbivati iz doma. Težićete druženju s ugodnim ljudima, a slobodni bi mogli biti okruženi udvaračima i dvoumiti se između ponuđenih prilika. Moguća je neočekivana posjeta gostiju.

Škorpija


Brige oko ukućana i problematika sa stambenim prostorom izbiće u prvi plan. Jedni će uređivati i proširivati prostorije u kući, drugima će se povećati obaveze prema članovima porodice pa će preuzeti novu i odgovorniju ulogu. Mnogo toga teško će vam pasti, ali snage i volje imate dovoljno.

Strijelac


Očekuje vas živa kućna aktivnost od jutra. Punim žarom bacićete se na uređenje stana, čišćenje i pripremanje jela. Podrška partnerove rodbine pridonijeće ljubavnom skladu i bliskosti. Mogli biste dobiti vijest iz drugog grada koja će vas razveseliti.

Jarac


Ukoliko se nađete u ulozi posrednika u napetoj situaciji, svojom diplomatijom i mirnoćom izmirićete sukobljene strane. Oni koji odlaze u nabavku namirnica, mogli bi neoprezno raspolagati novcem. Iako bi vam mogla smetati partnerova pretjerana brižnost i pokroviteljski stav, nećete imati srca glasno mu prigovoriti zbog toga.

Vodolija


Bićete usklađeni s partnerom. Udruženim snagama rješavaćete probleme, ali i usaglašeno odgajati svoju djecu. Ako danas i niste planirali neko druženje, organizujte posjetu ili kafu s prijateljima. Uživaćete u društvu i biti zabavni, a sami možda i upoznati nekog posebnog. Pripazite koliko novca trošite prilikom kupovine namirnica.

Ribe


Nemojte se praviti da ljubavne teškoće ne postoje. Ne ustručavajte se partneru reći šta mislite o njemu, ma koliko god to bolno bilo za njega. Cijeniće vašu direktnost i shvatiće gdje su njegovi propusti i greške. Pomozite najmlađima u učenju, a ako to vaše znanje ne pokriva, pomoć potražite kod onih koji daju instrukcije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info