Dnevni horoskop za 06.04.2019.

0

Ovan


Ne kvarite dan poslovima koji mogu pričekati i posvetite se porodici i opuštajućim aktivnostima. Trošićete energiju na ionako nerješive situacije. Udaljićete se od stvarnosti i pronalaziti neobjektivne razloge kako biste protumačili teškoće. Neki mogu očekivati da im se javi bivši partner.

Bik


Nećete pogriješiti ako se spakujete i dan provedete na obližnjem izletištu. Okolini ćete slati znakove koje će suprotni pol očitavati kao otvorenost prema novim iskustvima pa nije isključeno da se nađete na meti nekog ko će vam se svidjeti. Ako održavate vezu na daljinu, na pomolu je veselo iznenađenje.

Blizanci


Ljubavni sklad mogle bi poljuljati otežavajuće okolnosti. Možda je partner u novčanim dugovima koji ga frustriraju. Nećete pomoći ako budete samo prigovarali – zajednički sagledajte problem, možda pronađete rješenje. Rješavanje stambenog pitanja, selidba ili preseljenje u drugi grad ciljevi su koji će se početi ostvarivati.

Rak


Nećete se lako prilagođavati kućnom ritmu pa ćete biti skloni prigovaranju. Ako ste u braku, neće vas zaobići bračni nemiri. Partner bi se mogao usprotiviti vašim odlukama. Prigovaraće vam zbog pretjeranog idealizma ili sklonosti izbjegavanju obaveza. Nemojte ignorisati probleme, jer ćete se naći u lavirintu teško rješivih ljubavnih teškoća.

Lav


Neiscrpan optimizam bez opterećujućih misli uljepšaće vam dan. Neki će se odlično provesti izvan grada, dok će roditelji iskoristiti svaki trenutak da budu što više s djecom. Nemojte se ustručavati da kažete nekome šta mislite o njemu, bez obzira da li je riječ o osobi do koje vam je posebno stalo – istinom ćete postići željene rezultate.

Djevica


Vaša rječitost i smisao za šalu neće proći neprimjetno, posebno ako je riječ o osobama suprotnog pola. Imaćete uspjeha u osvajanju i pri sklapanju novih poznanstava. Opušteni trenuci u društvu voljene osobe uvjeriće vas u veliku privrženost koju osjećate jedno prema drugom.

Vaga


Dobro bi vam došlo da malo odmorite i obnovite istrošenu energiju. Psihička ravnoteža biće vam malo uzdrmana zbog prošlih zbivanja i iskušenja, a i nervoza će vam kvariti raspoloženje. Povećana je briga za članove porodice, a što će vam dodatno trošiti energiju. AKo imate partnera, neka s vama podijeli obaveze.

Škorpija


Razveseliće vas telefonski poziv, ljubavna ponuda ili izlet izvan grada. Simpatija će vam dati do znanja koliko joj značite, ali odluka će biti samo na vama. Bračne veze biće ispunjene ljubavlju i razumijevanjem. Blizina drage osobe odagnaće i posljednje tragove napetosti i nesigurnosti.

Strijelac


Mogla bi vas osvojiti bivša ljubav i u vama probuditi potisnute emocije pa ćete ponovno izgarati u strastima. Oni koji namjeravaju veče provesti u društvu dobro će se zabaviti, ali ne pretjerujte s alkoholom. Ako ste u braku, s partnerom ćete voditi razgovore o novcu. Ipak, ideja o podizanju kredita činiće vam se prevelikim zalogajem.

Jarac


Bićete skloni pretjeranoj aktivnosti, što će pojačati osjećaj umora i podstaknuti vas da usporite ritam. Omogućite sebi kvalitetan odmor, makar to značilo i otkazivanje nekih susreta i druženja. Slobodni će imati priliku za nova poznanstva i zbližavanje, a ostali će uspostaviti sklad u poremećenim emotivnim odnosima.

Vodolija


Ako se želite bolje osjećati i izbjeći izloženost stresu, povucite se u samoću. Ukoliko vam dopuštaju mogućnosti, otputujte nekuda, posjetite rođake u drugom gradu i češće ugađajte sebi stvarima koje vas vesele. Partneru ćete biti teško shvatljivi pa će i sam izgubiti volju da s vama započne bilo kakav razgovor.

Ribe


Osjećaćete se energično. Telefonskim razgovorima sa simpatijom održavaćete ljubav na daljinu, a kafe s prijateljima pridonijeće opuštenosti. Veče je stvoreno za druženje pa nemojte boraviti u kući. Razna iznenađenja su moguća, čak i nagli ljubavni preokret – primijetiće vas neko za koga ste mislili da je to nemoguće.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info