Najpopularnije boje kose za proljetnu sezonu

0

Jeste li spremne da isprobate novu boju kose ove sezone? Ukoliko jeste, sljedeće četiri nijanse trenutno su najveći hit u svijetu.

Raskošni bakar


Sjećate se vremena kada je crvena boja kose bila stigma “divljih žena” i kada su je mnoge žene izbjegavale? Kako su se stvari samo (srećom!) promijenile! Crvena boja trenutno je veliki hit u svijetu, a posebno nježne nijanse bakra, kestena i jagodasto plave.

Tamno smeđa


Odlična vijest za sve brinete: ukoliko niste eksperimentisale sa svjetlijim nijansama u proteklih par mjeseci, vaša prirodna boja kose (koja “vuče” na crno) trenutno je veoma popularna.

Karamel plava


Ako ste plavuša i ne možete odoljeti pramenovima, evo šta trebate uraditi: neka vaši pramenovi budu u toplim karamelastim, puterastim tonovima koji su sada pravi hit. Ukoliko ipak ne želite pramenove, a želite da promijenite boju kose, jednostavno je ofarbajte u ovu nijansu.

Zlatno ružičasta


Ova boja savršena je ravnoteža nijansi breskve, ružičaste, ljubičaste i zlatne te može izgledati izvanredno kod različitih nijansi kože. Ona je veoma glamurozna i elegantna, a ujedno nježna i veoma raskošna nijansa koja je idealna za proljetnu i ljetnju sezonu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info