Dnevni horoskop za 01.04.2019.

0

Ovan


Razmislite na koje sve načine treba da poboljšate svoj društveni ili poslovni uticaj. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovno-finansijski neuspjeh. Ne budite nepravedni prema nekoj osobi čije namjere ne poznajete dovoljno. Imate utisak da partner vješto prikriva određene detalje u svojoj priči, što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Možda griješite u svojim pretpostavkama.

Bik


Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa kolegama oko nekih zajedničkih interesa. Teško pristajete na kompromis, ali trenutni uslovi ne dozvoljavaju odstupanje i sprovođenje lične volje. Važno je da sačuvate dobre kontakte. Osmijeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najljepšu potvrdu o zajedničkoj sreći i osjećanjima koja vas ispunjavaju.

Blizanci


Postoje otežavajuće okolnosti koje iznenada komplikuju zajednički poslovni dogovor. Od vas se očekuju razumna ili efikasna rješenja. Nove događaje prihvatite u optimističnom stilu i preuzmite odgovornost. Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu koja će djelovati podsticajno. Važno je da preuzmete inicijativu u odgovarajućem momentu i da imate dobru ideju vodilju.

Rak


Interesuju vas konkretni rezultati, ali u susretu sa kolegama svako zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje prioritetne ciljeve, preuzmite inicijativu u odlučujućem momentu. Kada vas ispune veći nemiri, potrebno je da pratite ritam svog srca ili svoj unutrašnji glas koji vas vodi ka novoj sreći i emotivnom zbližavanju. Napravite dobar izbor.

Lav


Imate loš predosećaj u isčekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da, shodno potrebi, pripremite neka dopunska rješenja. Izbjegavajte nove poslovne izazove ili situacije koje prevazilaze vaše iskustvo. Posvetite više pažnje nekim porodičnim temema kao i osobi koja umije da djeluje pozitivno na vaše raspoloženje. Posebno će vam prijati nečije prisustvo i blizina.

Djevica


Pokušavate da osmislite nova i korisna rješenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Zbog različitih pravila, koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite neki kompromis ili utješnu varijantu. Izbjegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rješavate. Najbolje se osjećate uz osobu koja razumije vaše ideje i emotivne potrebe.

Vaga


Nema razloga da precjenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na vama je da opravdate svoj ugled pred drugima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Imate različite prohtjeve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite.

Škorpija


Neko osporava vaš uticaj i remeti vaše poslovno-finansijske planove. Nema razloga da stvari doživljavate suviše dramatično – razmislite o nekom zaobilaznom rješenju. Postoji način da ostvarite svoje namjere. Prijaće vam susret sa osobom za koju vas vezuju neke prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna vam je nečija podrška. Nema razloga da se povlačite ili osamljujete.

Strijelac


Neko vas navodi na pogrešan izbor u poslovnoj orijentaciji. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što dodatno otežava dogovor o zajedničkim interesima. Dobro odmjerite svoje mogućnosti i nivo nečije tolerancije. Susret sa jednom bliskom osobom ima više nego sjajan odjek i pozitivan uticaj na vaše raspoloženje. Svijet oko sebe možete da vidite u ljepšim i vedrijim tonovima.

Jarac


Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Potrudite se da ostavite ozbiljan utisak na poslovne partnere. Ponekad određeni detalji mnogo govore o nečijoj profesionalnosti pa je važno da pravilno ističete svoje pozitivne osobine. Raduju vas određene promjene koje vas prate u privatnom životu. Djelujete snalažljivo i umijete vješto da privolite voljenu osobu na svoje planove.

Vodolija


Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisne ideje koje mogu da unaprijede poslovno-finansijsku saradnju. Pokažite pred okolinom spremnost na zajednički dogovor. Nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe. Ako je nešto teško u prvom pokušaju, ne znači da je nemoguće.

Ribe


Okolina kao da nema dovoljno razumijevanja za vaše kreativne ideje ili interesovanja. Ipak, nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite određene uslove i da promijenite svoju poslovnu taktiku. Imate utisak da se između vas i partnera dešava zajedničko nepovjerenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info