Dnevni horoskop za 31.03.2019.

0

Ovan


Ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Podjednako ćete uživati u samoći, kao i u druženju, iako za ovo prvo ni nećete imati prilike. Dan će vam biti ispunjen društvenim obavezama i susretima s prijateljima, a bićete pozvani i na ručak kod rodbine. Ljubavni odnosi su skladni. Neriješena situacija iz prošlosti postaće vam jasnija.

Bik


U nekim situacijama nećete biti prisutni duhom. U mislima ćete lutati negdje drugo i djelovati rastreseno. Osjetićete potrebu za samoćom, ali ako budete prisiljeni boraviti među ljudima koji vas iritiraju, moraćete se prilagoditi. Tok dešavanja ili nečiji nehotičan postupak razotkriće probleme koje ste dugo vremena gurali “pod tepih“.

Blizanci


Neiscrpan optimizam bez opterećujućih misli o budućnosti uljepšaće vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti kod rodbine u drugom gradu, dok će roditelji iskoristiti svaki trenutak da budu što više sa svojom djecom. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak iako to bude nenajavljeno. Dobra zabava je garantovana.

Rak


Nedostajaće vam samostalnosti, zavisićete od raspoloženja i odluka drugih. Vidjećete probleme tamo gdje ih nema, a sve će to biti posljedica nezadovoljstva. Najbolje se pritajiti, smireno i otvoreno razgovarati o problemima i tako omogućiti bližnjima da vas shvate. Priuštite sebi više odmora, opuštanja i druženja s dragim ljudima.

Lav


Tragaćete za promjenama koje bi učinile vaš život raznovrsnijim. Prisjetićete se zaboravljenih hobija ili ćete planirati upisivanje na kurs stranih jezika ili plesa. Putovanja ili kontakti s udaljenim osobama donijeće vam mnogo zadovoljstva. Neki će primiti poziv za putovanje ili važan društveni događaj. Svakako se odazovite.

Djevica


Podsvijest će vam postati aktivna. Misaono ćete se vraćati u prošlost, analizirati i kovati nove planove. Bićete osjetljiviji i kontaktirati s ljudima s kojima ste na istoj talasnoj dužini. Zanimaće vas sve što je tajanstveno i nedovoljno objašnjeno. Svijet mašte činiće vam se bliži od stvarnog i postati nepresušni izvor inspiracije.

Vaga


U ljubavnom životu nagrizaju vas sumnje. “Stišajte” ljubomoru, ne donosite brzoplete odluke i ne iskušavajte partnerovo strpljenje. Kada se strasti smire, mogli biste požaliti. Negativnu energiju i nemir pretočite u rad ili sportske aktivnosti. Osjetite li glavobolju, možda biste trebali otkazati neke obaveze i osigurati sebi mir i odmor.

Škorpija


Odlučno ćete stati nakraj repovima prošlosti. Mlađi će sticati nova životna iskustva koja neće biti ugodna, a osobe zrelije dobi biće podložnije pesimizmu. Ipak, nećete se prepuštati crnim mislima, posebno ako se nalazite na životnom raskršću. Promjene će biti dobrodošle, naročito ako osjećate da ne možete više živjeti po starom.

Strijelac


Očekuju vas ugodni ljubavni susreti, intimni razgovori sa simpatijom ili skladni odnosi s prijateljima. Bićete omiljeni među bližnjima koji će vam se obraćati za savjet, a ako vama zatreba pomoć, nećete na nju morati dugo čekati. Mnogi od vas će se posvetiti duhovnoj nadogradnji, čitanju knjiga, možda i proučavanju psihologije.

Jarac


Kada shvatite da vam ponestaje koncentracije i strpljenja, prekinite sa obavezama i nastavite sutra tamo gdje ste stali. Bićete odsutni duhom i raditi samo ono što vas zanima i što volite. Vodite računa o načinu na koji se obraćate ukućanima. Bićete skloni povišenom tonu i dijeljenju lekcija, a njima se takvo ponašanje neće svidjeti.

Vodolija


Odlično ćete se snalaziti u roditeljskoj ulozi, a vaši najmlađi pomagaće vam u kućnim poslovima. U kući će vladati sklad koji nakratko može biti narušen zbog novčanih problema. Pomagaćete djeci oko učenja, a nije isključeno da vam dio prihoda odlazi na njihove instrukcije. Ipak, znaćete da je to ulaganje u njihovu budućnost.

Ribe


Uživaćete u preporođenim osjećanjima i zajedničkim aktivnostima s partnerom. Priuštite dragoj osobi poseban izlazak. Posvetite više vremena i pažnje najmlađima. S novcem oprez! Moraćete racionalnije raspolagati kućnim budžetom i više misliti na budućnost. Ako planirate da kupite automobil ili prodate nekretninu, pričekajte bolje dane.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info