Dnevni horoskop za 30.03.2019.

0

Ovan


Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će tražiti vaše mišljenje ili savjet. Željno ćete iščekivati trenutke samoće u kojima se možete rasteretiti i baviti sobom. Intuicija će vam biti aktivna pa će vam na vrata pokucati baš ljudi o kojima ste netom razmišljali. Na vrijeme nabavite sve kućne namirnice.

Bik


Smetaće vam partnerovo kritikovanje pa ćete odrješito braniti svoja stajališta. Ponudite ruku pomirenja, ne dopustite da sve ostane na šutnji i ljutnji. Kuća će vam danas biti puna prijatelja ili rodbine pa ćete imati pune ruke posla.

Blizanci


Ako danas radite, a događaji na poslu vam pokvare raspoloženje, ne dopustite da vas ono prati i kad radno vrijeme prođe. Kad dođete kući, ne pričajte o problemima nego se posvetite sebi i ljudima do kojih vam je stalo. Čitajte, nađite se sa prijateljima, plešite, uživajte.

Rak


Žurno ćete dovršavati obaveze kako biste stigli pripremiti sve ono čime želite iznenaditi svoje najbliže. Voljena osoba danas bi mogla iskoristiti veći dio dana na vas, što će vam se učiniti malo pretjeranim. Ipak, nemojte reagovati na pogrešan način, nego dozvolite da vas malo maze, zaslužili ste.

Lav


Obavljaćete nekoliko poslova odjednom pa biste se prebrzo mogli iscrpiti. Porašće porodični angažman, mnogi će biti svjedoci prekretnice u životima roditelja. Ako ste iza sebe ostavili stresnu sedmicu, razmislite o vikend odmoru na selu ili moru. Ako putujete, ne pretrpavajte se nepotrebnim stvarima.

Djevica


Možete očekivati promjene u komšiluku, zanimljivo putovanje ili učestvovanje u pozitivnim životnim promjenama bliskog rođaka. Nastojte dijeliti kućne obaveze i dio aktivnosti prepustite ukućanima. Mogli biste otputovati na nekoliko dana i posjetiti svoje najbliže. Budite oprezni u saobraćaju!

Vaga


Emocionalno ste nabijeni do vrha i pravite slona od muve u svakoj prilici. Danas se suzdržite od naglih reakcija, čak i ako ste potpuno uvjereni da biste trebali burno odgovoriti na provokacije, jer jedino tako možete mirno privesti dan kraju.

Škorpija


Iako će vam dan započeti mirno, provešćete ga prilično aktivno. Mogli biste uređivati baštu ili dvorište ili se prihvatiti spremanja kuće. Stresa imate i previše pa bi bilo dobro da današnji dan provedete što je moguće više u društvu porodice.

Strijelac


Daleko ste hrabriji nego što mislite. Kako u zadnje vrijeme niste bili spremni preduzimati drastične akcije i probavati nove stvari, shvatite da možete odgovoriti na izazove pred vama i poslušajte unutrašnji glas.

Jarac


Posvetićete se sebi i nećete nikome dopustiti da vas prekine u omiljenim ritualima. Dio vremena posvetićete kućnim obavezama koje će vas ujedno i opuštati. Možda ćete odgoditi jedan susret i uživati u gledanju televizijskog programa, a oni željni zabave razmatraće mjesta na kojima se večeras mogu dobro provesti.

Vodolija


Planete vam donose previranja i nedoumice. Osjećaćete se ranjivo ili sputano. Nešto ćete raditi više zbog navike nego zadovoljstva. Priuštite sebi nekoliko sati odmora, a onda krenite obavljati dnevne obaveze. Ne zanemarujte ljubav i osjećanja. Osobe koje vas vole, pokazaće vam da im je stalo do vas, uprkos vašim sumnjama.

Ribe


Ako želite nešto promijeniti u svom životu, a imate sve preduslove da to i uradite, trenutak je za djelovanje. Posebno zadovoljstvo predstavljaće vam upoznavanje novih ljudi, zabava, putovanja i flert. Porodica i dom biće najaktivnije područje vašeg života, ali ni ljubav neće biti upitna – možda baš danas uđete u novu vezu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info