Dnevni horoskop za 29.03.2019.

0

Ovan


Pravi je trenutak da nešto započnete ili privedete kraju, bilo da je u pitanju ljubav ili posao. Moći ćete izvući ono najbolje iz veze i osobe koja vam se sviđa. Mnogo ćete postići iskrenom komunikacijom pa se ne ustručavajte da započnete otvoren razgovor.

Bik


Iako će ljubavnih prilika biti, razmišljaćete o osobi iz prošlosti. Neki će teško prihvatiti činjenicu da vas u ovom trenutku mnogo toga dijeli. U poslu će vas odlično služiti intuicija i lukavost kojima ćete izbjeći zamke. Ipak, uprkos svemu, profesionalni aspekt biće zahtjevan. Teže ćete se prilagođavati promjenama, a pritisak šefova nerijetko će biti velik.

Blizanci


Tražićete i težiti raznovrsnim zbivanjima. Dobro ćete se osjećati u svojoj okolini i snalaziti u gomili ljudi različitih profila i godina. Uveče ćete biti najaktivniji. Privlačićete pažnju muškaraca svojom pričom, humorom i šarmom. Pratićete društvena zbivanja, sve htjeti vidjeti i biti viđeni.

Rak


Klonite se rasprava na poslu i s partnerom. Pokušajte se opustiti i nemojte biti tako ozbiljni. Malo više koristite svoj smisao za humor. Prijateljski odnos s jednim muškarem postaće vam teret, jer je očigledno da druga strana nešto osjeća prema vama. Nećete znati kako riješiti tu situaciju, naročito ako je to neko koga susrećete na poslu.

Lav


Na novi način ćete sagledati svoje mogućnosti i sposobnosti. Nemojte propustiti priliku da se isprobate u nekom novom području. Možda se radi o putovanju u inostranstvo ili ćete neko vrijeme provesti na profesionalnom usavršavanju. Ako ste nadređeni, obratite pažnju na bliske saradnike, jer se može dogoditi da vam oni usporavaju planove.

Djevica


Splasnuće vaš interes za ono što radite, ali nemojte zbog toga gubiti vjeru u sebe. Izbjegavajte novčana ulaganja, posuđivanje novca i bilo kakve troškove. Komunikacija s partnerom još će biti nezadovoljavajuća, ali poboljšanja će ipak biti. Vješto ćete otkloniti prepreke koje su onemogućavale da pristupite osobi koja vam se sviđa.

Vaga


Vaše aktivnosti neće polučiti očekivane rezultate, dobrim dijelom i zbog međuljudskih odnosa. Naći ćete se na udaru raznovrsnih okolnosti koje će iziskivati brzo prilagođavanje. Ipak, vama je snalažljivost svojstvena pa većih problema neće biti. Poslovna partnerstva mogla bi vam naštetiti. Oslonite se na sebe, imate dovoljno energije i prodornosti za uspjeh.

Škorpija


Moraćete uložiti više energije da biste riješili nagomilane poslove. Možda se u poslovnoj sredini nećete slagati s mišljenjem većine pa ćete pribjeći samostalnom donošenju odluka. Bespoštedna borba za bolji život iscrpiće vas i natjerati da ozbiljnije preuzmete nove obaveze. Slobodno vrijeme posvetićete vlastitim interesima i pronaći potreban mir.

Strijelac


Poslovna događanja biće pod zaštitom zvijezda. Rješavaćete ih mnogo lakše i brže te ćete i lakše pronalaziti nove prilike. Pratiće vas naklonost saradnika ili nadređenih pa će vam radni sati priuštiti zadovoljstvo. Slobodni će krenuti u osvajanje simpatije koja će brzo popustiti pred vašim čarima. Ako ste se upravo zaljubili, vaša će se romansa nastaviti.

Jarac


Mogli biste čuti novost o osobi koja vam je mnogo značila. Obuzeće vas uspomene, ali ipak nećete željeti obnoviti odnos. Porodični odnosi zahtijevaće više prilagođavanja. Komunikacija sa starijim osobama biće bolna tačka. U nedostatku vremena za razmišljanje, neke odluke ćete donositi intuitivno ili se osloniti na prijašnja iskustva.

Vodolija


Mogli biste dobiti vijest od rođaka iz inostranstva koji će vas uskoro posjetiti. Ako imate bračnih problema, moglo bi doći do vrhunca napetosti, ali i razjašnjavanja nejasnoća. Razgovarajte što češće, razmjenjujte mišljenja i pokažite da vam je stalo do partnera.

Ribe


Predstoje vam dobre vijesti. Mogli biste se riješiti duga koji vam zadaje glavobolje, naplatiti potraživanja ili obaviti dobru kupovinu. U partneru pronalazite prijatelja koji u potpunosti razumije sve što mu govorite. Uživaćete u putovanjima, trenucima smijeha, a mogli biste povesti razgovor i o djeci i trudnoći.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info