Vodolija: Mjesečni horoskop za APRIL 2019. godine

0

Posao. Na početku aprila budite pažljivi u vezi investicija, jer vam ovo nije povoljan period za nova ulaganja. Bićete skloni greškama koje vam umjesto očekivanih dobitaka mogu nanijeti gubitke. Ostvarićete napredak u pregovorima iza zatvorenih vrata i u pripremama za realizaciju vaših tajnih projekata.

10. aprila će Venera praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam donijeti dobar osećaj za rukovanje novce  pa ćete, zahvaljujući tom osjećaju, započeti ulaganja u jedan posao koji će se u budućnosti pokazati profitabilnim.

Jupiter će krenuti retrogradno i usmjeriće vas na rješavanje teškoća koje će se pojaviti u odnosima sa saradnicima, a koje će vas usporavati u radu. Biće vam teško da u okviru poslovne saradnje postignete dogovore oko finansijskih pitanja.

Sredinom aprila bićete u prilici da ostvarite korisnu saradnju sa jednom važnom osobom, na višem položaju od vašeg, koja će vam pomoći da se probijete ispred konkurencije. Započećete pregovore oko novih poslovnih projekata i nastavićete uspješno one ranije započete, a odložene zbog neslaganja.

Izbjegavajte ulazak u rizike krajem mjeseca, jer biste se mogli u protivnom naći na gubitku.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Sunce, koje vlada vašim poljem ljubavi i braka, praviće 10. aprila kvadrat sa Saturnom i donijeće vam ozbiljne nesuglasice sa partnerom oko nečega što ste zapostavili u vašoj vezi i što ste skrivali, tajili, a što će izaći na vidjelo. Biće vam teško da se jedno drugom prilagodite i svako će insistirati na svojim stavovima, što će otežavati dogovor i pojačavaće tenzije.

Druga polovina aprila će biti nestabilna na polju porodičnih odnosa. Nećete imati strpljenja za potrebe i želje vaših ukućana. Biće neophodno da postignete dogovor.

Ako ste slobodni, potreban vam je kvalitet u ljubavi. Prolazni kvantitet vas sve manje zanima, ali vas brine činjenica da je teško upoznati osobu koja posjeduje kvalitete koji su poželjni, kako biste poželjeli da uđete u vezu.

Sredinom aprila ćete upoznati nekog ko u sebi ima bar djelimično one osobine koje vam odgovaraju. Spontano ćete se primijetiti i počećete da razgovarate, razmjenjujete mišljenja, da se viđate i izlazite. Budite pažljivi, jer ćete naići i na skrivene motive i namjere druge osobe.

Nešto starije Vodolije prići će osobi koja im se dopada i uspjeti da joj skrenu pažnju na sebe. U početku će vam djelovati da je druga osoba zainteresovana, jer ćete početi da se viđate i izlazite. Kasnije ćete saznati da je još neko u igri i odustaćete.

Zdravlje. Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja i vaš imunitet će biti pojačan. Osjećaćete potrebu da se više krećete. Iskoristite momente lijepog vremena za izlaske u prirodu i bavljenje sportskim i rekreativnim aktivnostima.

Duge šetnje, biciklizam, planinarenje, biće ono što će vam prijati i što će vam donijeti dobru kondiciju. Biće vam osjetljivi cirkulacija i grlo.

Srećni brojevi: 4, 11, 16, 20, 25.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info