Vaga: Mjesečni horoskop za APRIL 2019. godine

0

Posao. Na početku aprila budite pažljivi u vezi pokretanja bilo čega novog na polju usluga, jer vam i pored dobre podrške i razrađenog plana neće biti ispunjena očekivanja. Tržište i klijenti će pokazati manje interesovanje od očekivanog pa možete poslovati sa gubitkom.

Sekstil Merkura sa Saturnom, 7. aprila, omogućiće vam da jedan važan posao dovršite u predviđenom roku, kao i da ostvarite uspjeh i profit od velikih i dugoročnih projekata na kojima ćete imati značajan napredak. Vaši nadređeni će vam praviti pritisak u vezi nabavke ili servisiranja radnih sredstava, a u svemu tome će vas i finansijski ograničavati, što će vam znatno otežavati odnose.

Sredinom mjeseca doći će do uspješnih pregovora i moguće je novo poslovno partnerstvo, kao i sklapanje novog ugovora koji će vam donijeti značajan profit. Sa jednim poslovnim partnerom ćete postići napredak u zajedničkom poslu.

Na polju javnosti ćete biti zapaženi svojim prezentacijama, a imaćete koristi od oglašavanja vaših proizvoda i usluga. Sunce 20. aprila ulazi u znak Bika i vaše polje platnog prometa. Vaš autoritet i čvrsti stavovi doprinijeće povećanju vaše zarade. Poslovno partnerstvo sa jednom ženom pokazaće se kao veliki izazov. Izbjegavajte ishitrene poteze.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, nailazićete na nesuglasice u odnosu sa partnerom oko raspodjele porodičnih i kućnih obaveza. Jupiter će krenuti retrogradno, što će još više otežavati vašu komunikaciju i izazivaće nesuglasice, prepirke i rasprave. Savjetuje vam se više fleksibilnosti i prilagodljivosti.

Sredinom aprila ćete uspjeti da riješite veći dio onoga oko čega niste uspjeli da se ranije složite. Važno je da izbjegavate nekorektne postupke i neistine u odnosu sa partnerom, jer biste mogli zbog toga da imate ozbiljne probleme u odnosu krajem mjeseca.

Ako ste slobodni, bićete skloni da se zaljubljujete i da sanjarite o idealnim vezama, a da pri tome ništa ne preduzimate da se to i dogodi. O nekolicini osoba ćete imati visoko mišljenje i velika očekivanja, ali ćete se razočarati kada otkrijete da njihovi kvaliteti nisu ni blizu nivoa na koji ste ih vi uzdigli.

U trećoj dekadi aprila će Venera ući u vaše polje ljubavi. Upoznaćete osobu koja će vam odgovarati za novu emotivnu vezu. Izbjegavajte idealizacije kako ne biste upropastili povoljnu šansu za skladnu vezu.

Starije Vage će se viđati sa osobom koja će ih obasipati pažnjom i komplimentima. To će vam prijati, ali ćete postavljati velike zahtjeve drugoj osobi koje ova neće moći da ispuni. Spustite samo za nijansu očekivanja i stvari će doći na svoje mjesto.

Zdravlje. Bićete osjetljivog i promjenjivog zdravlja u prvoj polovini aprila. Moguć je hormonski disbalans, tegobe sa cirkulacijom, sklonost alergijskim reakcijama i meteoropatskim tegobama.

Nivo stresa će biti povišen. To će zahtijevati više odmora i psihofizičku relaksaciju. U drugoj polovini aprila će se vaš imunitet pojačati i zdravlje će vam se vratiti u ravnotežu.

Srećni brojevi: 3, 14, 19, 23, 26.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info